Kuljetus Keisala Ay: VAK-materiel från far till son

Kuljetus KeisalaGoda produkter och bra service skapar långvariga kundförhållanden. Kuljetus Keisala från Alahärmä gör affärer med VAK redan i andra generation: far Heikki gjorde sina första affärer med Vahto 1993, och efter generationsväxlingen 2008 har sonen Pasi gjort inköpen från VAK.

”Pappas mening väger tungt fortfarande för han har så lång erfarenhet från branschen. Det mest avgörande är dock helheten: sådana produkter som vi verkligen behöver, en flexibel tjänstvillighet och en fungerande service”, säger Pasi Keisala.

Under åren har Keisala gjort inköp också från konkurrenterna men alltid kommit tillbaka till VAK. Företaget senaste inköp är en trailer som är skräddarsydd för distribution av kylprodukter. Den tidigare motsvarande vagnen var också en VAK-produkt och den har varit i trafik 12 år och kört 2,5 miljoner kilometer.

”Den nya vagnen är en väldigt lyckad helhet – jag skulle inte ändra någonting i den. Där finns boggilyftare på 1 och 3 axlar, varför den är så smidig att man kan köra med den överallt dit dragbilen kör. Mellanväggslösningen, som ger tillgång genom egen dörr till både kyl- och frysavdelningen, är bra, likaså kylaggregatets bakre styrenheter och fastsättningsskenorna i tre plan”, räknar Pasi Keisala upp detaljer som underlättar det dagliga arbetet.

Skilt nämner han ännu innerbelysningen med led-lampor. Skillnaden till den gamla är rentav förbluffande. Och då det också finns högtalare i lastutrymmmet är det trevligt att jobba där.

Lastbilsföretagaren som verkar i Österbotten är också nöjd med VAK:s goda servicetjänst i Seinäjoki. Tack vare den snabba servicetjänsten står materielet inte länge.

”Vad det än var fråga om så fixas det nog där”, berömmer Pasi Keisala.

VAK:s Jarmo Laine, som Keisala har gjort affärer med i sammanlagt 20 år, får också ett gott betyg.

”Också den här gången föreslog Jarmo några nya detaljer som har visat sig vara fungerande. Försäljarens erfarenhet och sakkunskap är slutligen alltid till kundens fördel”, konstaterar transportföretagaren.

Referenser

18.8.2020

LTP Group: Jag blev övertygad om VAK:s helhetstjänst

LTP Groups verkställande direktör, Matti Tuominen, beställde en 16,5 meter lång HCT-släpvagn och FRC-lastutrymmen till totalt femton lastbilar av VAK. Det rymdes många olika variationer i den stora serien. Det som alla dessa lastutrymmen har gemensamt är att det går att använda flyttbara skiljeväggar till att dela upp dem i olika temperaturavdelningar. Dessutom har alla

18.8.2020

Kilon Osuus-Auto: En ny underprofilskonstruktion avgjorde affären med VAK

Kilon Osuus-Autos verkställande direktör Ari Savisalo beställde karosser enligt det nya sortimentet av VAK, för sitt företags två lastbilar. De nya bilarna blev klara för trafik i juni 2019. Hur kom det sig att du beställde de ny lastutrymmena just av VAK? – För närvarande är ju konkurrensen verkligt hård mellan de olika karosstillverkarna. Eventuellt

28.5.2018

Lauri Vähälä Oy: V-Slider transporterar nu även växelcontainers

Den hydrauliskt fungerande V-Slider, som kopplar två trailers till varandra, utvecklas till ett allt mångsidigare arbetsverktyg. I början på detta år tillverkades hos VAK de första V-Sliders med baklämslyft och Vähälä Oy:s växelcontainersliders.