Referenser

28.5.2018

Lauri Vähälä Oy: V-Slider transporterar nu även växelcontainers

Den hydrauliskt fungerande V-Slider, som kopplar två trailers till varandra, utvecklas till ett allt mångsidigare arbetsverktyg. I början på detta år tillverkades hos VAK de första V-Sliders med baklämslyft och Vähälä Oy:s växelcontainersliders.

28.5.2018

Hakevelhot Oy: Pålitligt inhemsk

Då arbetet utförs i skogen, långt från huvudvägar och reparationsverkstäder, måste arbetsredskapen framför allt vara pålitliga. ”VAK:s krokutrustning fastnar inte i skogen med tipparen i upprätt läge fastän eltillförseln avbryts”, säger Hakevelhot Oy:s företagare Mika Eerola.

28.5.2018

Kuljetusliike Törmänen Oy: Med rätt materiel konkurrensfördelar och inbesparingar

”Produkter som är skräddarsydda för den egna transportverksamheten ger konkurrensfördel och inbesparing. VAK planerade och tillverkade för oss en unik kombination som är precis sådan som jag ville ha”, säger transportföretagaren Matti Törmänen från Rusko.

28.5.2018

Kuljetus Keisala Ay: VAK-materiel från far till son

Goda produkter och bra service skapar långvariga kundförhållanden. Kuljetus Keisala från Alahärmä gör affärer med VAK redan i andra generation: far Heikki gjorde sina första affärer med Vahto 1993, och efter generationsväxlingen 2008 har sonen Pasi gjort inköpen från VAK.

28.5.2018

Kuljetus Jalonen Ky: Kostnadseffektiv nyhets-slider

Transportföretagaren Juha Jalonen berättar att han fått av VAK lätt och okomplicerad service. Transporten av sjöcontainers är nu också lätt och okomplicerad då de ligger på en V-Slider-kombination av ny modell som tagits fram i samarbete med VAK, där vagnarna sinsemellan kan växlas i vilken ordning som helst.

28.5.2018

Kuljetus Juha Anttila Ky: Lätthet och säkerhet

Juha Anttila, som jobbat som transportföretagare i 30 år, kan redan uppskatta egenskaper i materielet som underlättar arbetet och ökar säkerheten. Kuljetus Juha Anttila Ky:s nya, 5-axels tippande släpvagn har också utrustats med bland annat ett automatkapell: släpvagnens tak öppnas för lastning med att trycka på en knapp.