Referenser

18.8.2020

LTP Group: Jag blev övertygad om VAK:s helhetstjänst

LTP Groups verkställande direktör, Matti Tuominen, beställde en 16,5 meter lång HCT-släpvagn och FRC-lastutrymmen till totalt femton lastbilar av VAK. Det rymdes många olika variationer i den stora serien. Det som alla dessa lastutrymmen har gemensamt är att det går att använda flyttbara skiljeväggar till att dela upp dem i olika temperaturavdelningar. Dessutom har alla

18.8.2020

Kilon Osuus-Auto: En ny underprofilskonstruktion avgjorde affären med VAK

Kilon Osuus-Autos verkställande direktör Ari Savisalo beställde karosser enligt det nya sortimentet av VAK, för sitt företags två lastbilar. De nya bilarna blev klara för trafik i juni 2019. Hur kom det sig att du beställde de ny lastutrymmena just av VAK? – För närvarande är ju konkurrensen verkligt hård mellan de olika karosstillverkarna. Eventuellt

28.5.2018

Lauri Vähälä Oy: V-Slider transporterar nu även växelcontainers

Den hydrauliskt fungerande V-Slider, som kopplar två trailers till varandra, utvecklas till ett allt mångsidigare arbetsverktyg. I början på detta år tillverkades hos VAK de första V-Sliders med baklämslyft och Vähälä Oy:s växelcontainersliders.

28.5.2018

Kuljetusliike Törmänen Oy: Med rätt materiel konkurrensfördelar och inbesparingar

”Produkter som är skräddarsydda för den egna transportverksamheten ger konkurrensfördel och inbesparing. VAK planerade och tillverkade för oss en unik kombination som är precis sådan som jag ville ha”, säger transportföretagaren Matti Törmänen från Rusko.

28.5.2018

Kuljetus Keisala Ay: VAK-materiel från far till son

Goda produkter och bra service skapar långvariga kundförhållanden. Kuljetus Keisala från Alahärmä gör affärer med VAK redan i andra generation: far Heikki gjorde sina första affärer med Vahto 1993, och efter generationsväxlingen 2008 har sonen Pasi gjort inköpen från VAK.

28.5.2018

Kuljetus Jalonen Ky: Kostnadseffektiv nyhets-slider

Transportföretagaren Juha Jalonen berättar att han fått av VAK lätt och okomplicerad service. Transporten av sjöcontainers är nu också lätt och okomplicerad då de ligger på en V-Slider-kombination av ny modell som tagits fram i samarbete med VAK, där vagnarna sinsemellan kan växlas i vilken ordning som helst.