Henkilöstö on tärkein voimavaramme

VAK työnantajana

VAK:n tärkein ja arvokkain voimavara on osaavat ja sitoutuneet työntekijät. Siksi haluamme varmistaa, että kaikki VAK:n työntekijät viihtyvät työpaikallaan. Tarkoituksemme on tarjota henkilöstöllemme hyvä ja avoin työilmapiiri, joka kannustaa ammatilliseen kasvuun.

VAK-konsernissa työskentelee lähes 600 rautaista ammattilaista lukuisissa eri tehtävissä, eri puolilla yritystä; muun muassa hankinnassa, tuotannossa, logistiikassa, tuotekehityksessä, suunnittelussa, myynnissä ja huoltopalvelussa. Osa työntekijöistämme on pitkän linjan konkareita, toiset vasta koulunpenkiltä valmistuneita. Meitä kaikkia yhdistää kuitenkin hyvä tekemisen meininki ja vahva halu puhaltaa yhteen hiileen.

Asiakas keskiössä

Asiakas on aina kaiken toimintamme keskiössä ja tuotteiden suunnittelu sekä valmistus lähtevät heidän tarpeistaan. Ammattimaisena kumppanina tunnemme asiakkaidemme liiketoiminnan ja kuljetustarpeet. Panostamme pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin ja huolehdimme asiakkaasta sekä kuljetuskalustosta koko kaluston käyttöiän ajan.

Jatkuva kehittyminen

Mielestämme työntekijöidemme jatkuva kehittyminen on tärkeää. Henkilöstömme voi parantaa osaamistaan niin täydennys- ja uudelleenkoulutuksen kuin sisäisen koulutuksenkin kautta. Esimiehille tarjoamme laajan kirjon valmennuksia esimiestyöhön liittyen. Tärkeä osa kehittymistä on myös sisäisen liikkuvuuden edistäminen. Työtä on tarjolla Suomen lisäksi Ruotsissa.

Meille on tärkeää, että VAK:n työntekijät voivat hyvin ja viihtyvät talossa!

Hyvät työsuhde-edut

Haluamme panostaa henkilöstömme hyvinvointiin ja edistää hyvää työkykyä tarjoamalla toimivat ja turvalliset puitteet työnteolle, kehittymismahdollisuuksia ja hyvät henkilöstöedut. Tuemme henkilöstömme liikunta- ja kulttuuriharrastuksia Smartum ja työsuhdepyörän (GoByBike) muodossa .

Lisäksi muistamme henkilöstöämme heidän merkkipäivänään ja juhlistamme yhdessä pyöreitä palvelusvuosia. Tarjoamme henkilöstöllemme myös kattavan työterveyshuollon.

VAK:n Vahdon tehtaalla on mahdollisuus ruokailla talon omassa henkilöstöravintolassa edulliseen hintaan.

Haemme joukkoomme jatkuvasti uusia tekijöitä, joten ota meihin rohkeasti yhteyttä tai lähetä hakemuksesi jo tänään!

Avoimet työpaikat >
Avoin haku >