Vår personal är vår viktigaste resurs

VAK työnantajana

VAK:s viktigaste och mest värdefulla tillgång är våra skickliga och engagerade anställda. Därför vill vi se till att alla anställda hos VAK trivs på sin arbetsplats. Vårt mål är att ge våra anställda en positiv och öppen arbetsmiljö som uppmuntrar professionell utveckling.

VAK-koncernen sysselsätter nästan 600 toppexperter i olika positioner inom hela företaget – från inköp till produktion, logistik, produktutveckling, design, försäljning och service. Vissa av våra anställda har lång erfarenhet, andra har precis tagit sin examen. Men vi alla har bra stämning och jobbar bra ihop.

Kunden i centrum

Kunden är alltid kärnan i all vår verksamhet, och designen och tillverkningen av våra produkter drivs av deras behov. Som en professionell partner känner vi till våra kunders affärs- och transportbehov. Vi investerar i långsiktiga kundrelationer och tar hand om kunden och transportutrustningen under hela utrustningens livstid.

Ständig utveckling

Vi tror att det är viktigt att våra anställda fortsätter att utvecklas hela tiden. Vår personal kan utveckla sin kompetens genom utbildning, omskolning och intern utbildning. Vi förser våra chefer med ett brett utbud av ledarskapsutbildningar. En viktig del av utvecklingen är också främjandet av rörlighet inom koncernen. Förutom Finland har vi även arbete i Sverige.

Det är viktigt för oss att VAK-anställda mår bra och trivs hos oss!

Bra anställningsförmåner

Vi vill satsa på att vår personal mår bra och främja god arbetsförmåga genom att erbjuda en god och trygg miljö för arbete med utvecklingsmöjligheter och goda anställningsförmåner. Vi lämnar stöd till fritidsaktiviteter som anordnas av VAK:s fritidskommitté samt till personalens motions- och kulturaktiviteter i form av Smartum-förmåner och förmåncykel (GoByBike)

Vi firar dessutom personalens födelsedagar och andra viktiga dagar samt firar tillsammans jämna år hos oss. Vi tillhandahåller också omfattande företagshälsovård för vår personal.

VAK-fabriken i Vahto har en egen personalrestaurang med kloka priser.

Vi letar alltid efter nya förmågor, kontakta oss eller skicka in din ansökan redan idag!

Vakanser >
Öppen ansökan >