Raskaan kaluston maalausta ammattilaisilta ammattilaisille

Maalauslinja

Raskaan kaluston maalaus vaatii osaamista ja riittävän isokokoisen maalauskammion, jotta työkoneet ja erilaiset kuljetusajoneuvot mahtuvat maalaustiloihin. VAK Huoltopalvelut tarjoavat raskaan kaluston maalausta usealla eri paikkakunnalla. Kaikki maalauskammiomme ovat kooltaan niin suuria, että pystymme vaivattomasti maalaamaan nopeasti ja tehokkaasti kaikki raskaan kaluston kohteet, kuten kuorma-autot, työkoneet, linja-autot sekä perävaunut ja puoliperävaunut.

Raskaan kaluston maalaamot Suomessa:

VAK Huoltopalveluiden raskaan kaluston maalaamot sijaitsevat viidellä paikkakunnalla. Katso alta sinua lähinnä oleva toimipiste ja ota yhteyttä:

Kohteenamme raskaan kaluston ajoneuvotyypit

Toteutamme raskaan kuljetuskaluston rungon ja korirakenteiden maalauksia vuosien kokemuksella. Maalaustyöt sisältävät sekä pohjatyöt että pintamaalauksen. Tavallisimpia töitämme ovat esimerkiksi kuormakorien paikkamaalaukset vaurioiden paikkauksen tai kolarikorjauksen jälkeen. Teemme myös monipuolisesti eri tyyppisiä maalaustöitä asiakkaan tarpeiden mukaan. Palveluvalikoimamme keskittyy ennen kaikkea ammattikalustoon.

VAK Huoltopalveluissa raskaan kaluston maalauslinjoilla voidaan käsitellä erilaisia ajoneuvotyyppejä. Tekniikkamme mahdollistaa myös henkilöautojen maalauksen, mutta keskitymme raskaan kaluston kohteisiin. Maalaamme asiakkaan tilauksesta puoliperävaunut, perävaunut, trailerit, V-sliderit, lavetit, keskiakseliperävaunut, vaihtolavaperävaunut, dollyt sekä takalaitanostimet, kuormakorit ja perälaudat. Teemme myös konttien, työkoneiden ja linja-autojen maalaustyöt nopeasti ja ammattimaisesti.

Maalaustyöt aikataulussa ja ammattimaisesti

Päätehtävämme on palvella asiakkaitamme viivyttelemättä ja joustavasti. Ymmärrämme alan tarpeet ja huolehdimme työkoneiden ja kuljetuskaluston maalauksesta täsmällisesti sovitussa aikataulussa. Pidämme yrityksesi ajan tasalla työn etenemisessä ja ilmoitamme maalaustyön valmistumisesta.

Raskaan kaluston maalaus kannattaa toteuttaa ajoissa, jotta maalipinta pitää kuljetuskaluston tai työkoneen hyvässä kunnossa. Ammattimaisesti tehty maalaustyö ja ehjä maalipinta suojaavat kalustoa ja varmistavat koneelle pitkän elinkaaren. Me VAK Huoltopalvelujen maalauslinjoilla tunnemme erilaiset maalaustekniikat sekä pinnoiteratkaisut. Kysy meiltä lisää raskaan kaluston maalauspalveluista. Tarjoamme myös muun muassa raskaan kaluston korjaamopalveluita sekä koritöitä. Teemme parhaamme pitääksemme kalustosi työkunnossa.