”Parasta myyntityössä on tyytyväiset asiakkaat. Odotan eniten mukavia asiakaskohtaamisia sekä kun yhdessä asiakkaan kanssa saadaan ratkaistua ja toteutettua heille onnistuneita kuljetusratkaisuja”

Timo Vuorila, myyntipäällikkö, VAK Oy, Vahto

Timo, aloitit juuri VAK:n myyntipäällikkönä. Mitä odotat eniten myyntipäällikön työssä? Mikä myyntityössä on parasta?

Mukavia asiakaskohtaamisia sekä kun yhdessä asiakkaan kanssa saadaan ratkaistua ja toteutettua heille onnistuneita kuljetusratkaisuja usein haastaviin ja monipuolisiin kuljetustehtäviin. Parasta myyntityössä on tyytyväiset asiakkaat.

Olet ollut VAK:lla 23 vuotta. Minkälainen urapolku sinulla on VAK:lla ollut?

Aloitin vuonna 2001 armeijasta päästyäni työt asentajana perävaunujen ja vaihtolavalaitteiden parissa. Siitä siirryin ensin vuonna 2010 osaston tiiminvetäjäksi ja sen jälkeen vuonna 2013 saman osaston työnjohtajaksi. Työnjohtotehtävistä siirryin vuonna 2019 Vahdon tehtaan teknisen päällikön toimeen, jossa tehtäviini kuului toimia teknisenä tukena tehtaan tuotantomme lisäksi myös asiakkaille ja VAK Huoltopalveluiden korjaamoille. Tässä tehtävässä pääsin tutustumaan laajasti myös VAK:n mukavaan asiakaskuntaan.

Viimeisimpänä toimin tehtaan laatupäällikkönä. Laatupäällikkönä vastasin sisäisestä laadusta ja sen kehityksestä, laatujärjestelmistä ja tuotteiden takuuasioista.

Timo VAK-uransa alkutaipaleella.

Tulet vastaamaan sekä VAK ja Kässbohrer-tuotteiden myynnistä. Mikä on lempituotteesi VAK:n laajasta tuotevalikoimasta?

Jos pitää nimetä jokin tuoteryhmä meidän huipputuotteiden joukosta niin koukkulaitteet. Perusteluni on, että olen niiden parissa aloittanut urani VAK:lla ja toiminut niiden parissa niin pitkään, että tunnen ne kuin omat taskuni.

Timo-Vuorila
Timolla on laaja kokemus VAK-tuotteista, joista lähintä sydäntä on koukkulaitteet. Timo on ollut mukana kehittämässä VAK:n koukkulaitemallistoa https://vak.fi/fi/ajankohtaista/vak-koukkulaitemallisto-uudistui-taydellisesti/

Olet asiakaspalveluhenkinen ja yrittäjähenkinen, mistä saat energiaa työhösi ja miten vapaa-aikasi kuluu?

Nautin siitä kun koko ajan on jotain puuhaa meneillään ja usein miten minut löytääkin vapaa-ajalla varmimmin maatilaltani puuhailemassa jotain mukavaa. Syksyisin myös metsästys kuuluu harrastuksiini. Nämä yhdessä antavat hyvää vastapainoa päivittäisiin töihin Vak:lla.