Tobias Martinsson till er tjänst

Tobias Martinsson betjänar er från början av augusti

VAKs försäljningsteam i Sverige kompletteras av en ny erfaren expert den första augusti när Tobias Martinsson börjar hos VAK. Martinsson ska sköta om VAKs kunder särskilt i södra Sverige.

I framtiden kan ni kontakta honom i alla frågor som gäller VAKs produkter.

Markku Salo skall fortsätta betjäna kunder i mellersta och norra Sverige, och exportchef Stefan Björklund har säte på fabriken i Vahto, Finland.

Tobias Martinsson är en 35-årig erfaren försäljningsproffs som har tidigare jobbat med försäljning av lastbilar. Vi önskar lycka till och välkomnar honom till VAK! Samarbetet med honom kommer säkert att vara flytande och smidigt.

Stefan Björklund, exportchef av VAK
Tel.direkt: +358-20-76 56 309
E-post: stefan.bjorklund(at)vak.fi

Markku Salo, försäljning, reservdelar och teknisk stöd
Mobil. 070 321 47 05
E-post: markku.salo(at)vak.fi

Tobias Martinsson
Mobil. 072 702 1220
E-post: tobias.martinsson(at)vak.fi

Tobias Martinsson

Nyheter

6.5.2020

Nytt från VAK! Nya, ekologiska, och energieffektiva lösningar för påbyggnationer

Vi jobbar ständigt för att utveckla vår verksamhet i en mer ekologisk och energieffektiv riktning. Under 2020 skall vi presentera en ny påbyggnadskonstruktion med ett allt tjockare skikt av isolerande material. Konstruktionen har en utmärkt värmeisoleringsförmåga som är av stor betydelse speciellt när det gäller ATP-klassade påbyggnationer. Nya dörr- och elementlösningar är också ett steg

3.9.2019

Nya säkerhetsåtgärder på VAKs fabrik i Vahto

I augusti infördes nya säkerhetsåtgärder som förbättrar trafik och säkerhet på VAKs fabrik i Vahto. En ny stor parkeringsplats utanför grinden har byggts för personalen. I framtiden ska fabriksområdet vara stängt 24/7 och grindarna ska hållas stängda. Återkommande trafik som har tillåtelse att vistas i området ska hanteras med ett registrerings- och identifieringssystem.

13.3.2019

Nyanställningar: Matti Virtanen är ny säljchef på VAK Oy

Högskoleingenjör Matti Virtanen (45) är från och med den 11 mars 2019 säljchef för VAK Oy.