Takalaitanostin – tarkastus ja huolto ammattitaidolla

Takalaitanostimet

Onko ajatuksissa takalaitanostin ja sen tarkastus, huolto tai hankinta? Takalaitanostimen tarkastus voidaan tehdä missä tahansa VAK Huoltopalvelujen huoltopisteessä. Tarvittaessa samalla voimme toteuttaa muun muassa perälaudan korjauksen. Palvelemme ammattitaidolla perälautanostimen tarkastusasioissa maanlaajuisesti.

VAK Huoltopalvelut toimii Suomessa kuudella eri paikkakunnalla

Kaikissa näissä toimipisteissämme tehdään takalaitanostimen tarkastuksia ja huoltotoimenpiteitä.

Teemme myös muita raskaan kaluston huoltoon ja korjaamiseen liittyviä töitä. Ota yhteyttä lähimpään VAK Huoltopalvelujen toimipisteeseen, ja kysy lisää takalaitanostimen huollosta.

Toimiva takalaitanostin turvalliseen työskentelyyn

Takalaitanostin eli perälautanostin tulee tarkastaa vuosittain, sillä tarkastus on lakisääteinen. Tarkastuksen yhteydessä takalaitanostin on hyvä huoltaa, jotta voidaan varmistua sen toimintakunnosta. Näin nostimen käyttö tavaran siirtotehtävissä jatkuu keskeytyksettä ilman vikatilanteita, ja työt saadaan tehtyä aikataulussaan.

Takalaitanostin on keskeinen työväline siinä missä muutkin raskaan kaluston lisälaitteet. Ehjä ja hyväkuntoinen takalaitanostin varmistaa työn sujuvuuden ja tuloksellisuuden. Toisaalta nostimen säännöllinen tarkastus on myös turvallisuustekijä.

Perälautanostin on alttiina kulumiselle, jos nostimen kunnosta ei huolehdita aika ajoin. Työskentelyolosuhteet vaikuttavat takalaitanostimen toimintaan. Erityisesti kylmissä olosuhteissa nostimen hydrauliikka saattaa kärsiä, mikäli huolto on jäänyt tekemättä.

VAK Huoltopalveluissa takalaitanostimen rakenne ja laitteen kaikki osat sekä hydrauliikkaöljyt käydään läpi, jotta voidaan varmistaa kuljetuskaluston työkyky ilman pitkiä seisokkeja. Näin säästyy rahaa, kun kalusto on käyttökunnossa.

Zepro, Dhollandia, BÄR ja muut merkit

VAK Huoltopalveluissa tehdään kaikkien merkkien tarkastustöitä takalaitanostimille. Tavallisimmat merkit huoltopisteellämme ovat:

  • Zepro
  • Dhollandia
  • BÄR

Zepron merkkiedustajana teemme vanhojen takalaitanostimien huollot ja korjaukset. Myymme ja asennamme myös uuden Zepron takalaitanostimen. Kysy lisää Zepro-takalaitanostimesta meiltä!

Korjaamme myös muiden merkkien perälautanostimia. Takalaitanostimen tarkastuksen ja huollon meillä suorittavat asiaan koulutetut mekaanikot, jotta asiakas voi olla varma tarkastuksen luotettavuudesta.