Matts Holmström: Toimiva myyjä-asiakassuhde ja hyvä huoltopalvelu ovat VAK:n vahvuuksia

Kuljetusliike Matts Holmström Oy Ab luottaa VAK:n laatuun lämpötilasäädellyissä kuljetuksissa. Holmströmin viimeisin hankinta luovutettiin yritykselle toukokuussa.

Matts, miten pitkä asiakassuhde sinulla on VAK:n kanssa?

Yhteinen historiamme alkoi 90-luvun puolessa välissä, kun toin vahingoittuneen kuormakorin korjattavaksi Vahdolle. Ensimmäisen uuden korin tilasin 2000-luvun alussa.

Miten yhteistyö on sujunut ja kenen kanssa olet kauppaa tehnyt?

Lassi ollut alusta asti luottohenkilömme VAK:lla ja nykyisin teemme kauppaa Oikian Janin kanssa. Janin kanssa on ollut helppo sopia asioista. Hän on tullut paikan päälle Porvooseen miettimään kanssamme uusia kalustoratkaisuja. Pidän tärkeänä toimivaa myyjä-asiakassuhdetta. Oma myyjä tuntee yrityksemme ja kalustomme, joten yhteistyömme on nopeaa ja sujuvaa.

Mitä kalustoa olet viimeksi hankkinut VAK:lta?

Kuukausi sitten saimme ajoon uuden jakeluauton, jossa on VAK:lla valmistettu 9,6 metrinen FRC-kori päällä.  Ja syksyllä 2020 hankimme VAK:lta 13,6 metrisen FRC-perävaunun.

VAK:lla on huoltopalvelupisteitä eri puolilla Suomea. Oletko käyttänyt huoltokorjaamoidemme palveluja?

Kyllä. Huollatamme korit ja perälaudat Vantaan huoltopalvelupisteessänne ja hiljattain aloitimme huoltosuhteen myös kylmäkonehuoltojen osalta. Ritola on yhteyshenkilömme Vantaalla, hän on aina pitänyt huolen siitä, että kalusto on päässyt huoltoon nopeasti tarpeen niin vaatiessa. Kun esim. perälaudan hydrauliikan kanssa on ilmennyt ongelmia, niin vika on korjattu aina saman tien.

Oletko ollut tyytyväinen huoltokorjaamoltamme saamaasi palveluun?

Kyllä. Olen ollut tyytyväinen niin nopeaan palveluun kuin työn laatuunkin. Kun ajossa on tiukka-aikataulu, niin kalusto pitää saada korjaamosta takaisin tien päälle mahdollisimman nopeasti. Meille on todella tärkeää, että jälkimarkkinointi toimii.

Miten poikkeuksellinen korona-aika on vaikuttanut yrityksenne toimintaan?

Isoimmat asiakkaamme, Kesko ja Valio, ovat selvinneet korona-ajasta hienosti ja tämä on vaikuttanut myös meidän ajoihimme positiivisella tavalla. Kokonaisvolyymit ovat kasvaneet vaikka julkisen puolen asiakaskäynnit ovatkin vähentyneet.

Millaiset tulevaisuuden näkymät yrityksellänne on?

Olemme tyytyväisiä, niin kauan kun on töitä ja juuri nyt työtilanne näyttää valoisalta. Pyrimme pitämään kaluston suhteellisen tuoreena niin, että viidestä autosta yksi olisi aina uusi. Laadukkaan kaluston arvostus korostuu erityisesti elintarvikeajossa. Iloitsen siitä, että meillä on mukavat ja asiakaspalveluhenkiset kuljettajat. Osa heistä on työskennellyt yrityksessämme jo todella pitkän aikaa, ollaan kaikki kuin yhtä suurta perhettä.

Kuljetus Holmström pähkinänkuoressa

Kuljetus M. Holmström Oy Ab on porvoolainen jo kolmannessa polvessa toimiva perheyritys, jonka toimialaan kuuluvat elintarvikekuljetukset lämpötilasäädellyillä kuorma- ja pakettiautoilla. Yrityksen kalusto käsittää viisi kuorma-autoa, kaksi perävaunua ja pakettiauton. Kaikki autot operoivat Etelä-Suomen alueella. Holmström työllistää 8-10 kuljetusalan ammattilaista vuodenajasta riippuen.