VAK-tuotteet herättivät kiinnostusta Norjassa

Norjan suurimmat kuljetusalan messut, Transport Messa, järjestettiin Oslon Gardermoenissa 2.-4. syyskuuta. VAK Norge AS oli mukana näillä messuilla nyt ensimmäistä kertaa. Tuotteemme herättivät norjalaisten kiinnostuksen ja tulevina viikkoina tarjousten teko pitää vientimyyjämme kiireisinä.

Kuljetusalan ammattilaiset ja alan toimijat kokoontuivat syyskuun ensimmäisellä viikolla Oslon Gardermoeniin Transport Messa -messuille. Kaksi kilometriä pitkällä messualueella oli yli sata näytteilleasettajaa ja messut keräsivät kolmen päivän aikana useita tuhansia kävijöitä. Transport Messa on Norjan suurin kuljetusalan messutapahtuma ja se järjestettiin nyt jo kymmenettä kertaa.

– Messut saivat hankintoja harkitsevan väen hyvin liikkeelle. Vaikka viime hetkellä muutama iso toimija peruikin tulonsa koronatilanteeseen vedoten, niin messut saatiin vedettyä kunnialla läpi, kertoo VAK Norge AS:n myyntipäällikkö Geir Strande. Kauppoja lyötiin lukkoon ja tulevina viikkoina tarjousten teko pitää VAK:n vientimyyjät kiireisinä.

– Transport Messan tavoite on luoda ympäristö ja paikka konkreettiselle kaupanteolle ja tässä onnistuttiin. Kävimme hedelmällisiä keskusteluja nykyisten ja potentiaalisten uusien asiakkaiden kanssa. VAK:n tuotteet kiinnostivat norjalaisia kovasti. Uskon, että tuotteillemme löytyy markkinarako myös Norjasta, iloitsee VAK:n vientipäällikkö Stefan Björklund.

Vientipäällikkö Stefan Björklund (vas.) ja myyntipäällikkö Geir Strande ovat tyytyväisiä Transport Messan antiin.

VAK:n osastolla oli esittelyssä mm. 25 metrinen, sivuovellinen EXIII täysperävaunu. 

Ajankohtaista

14.2.2023

Tarja Mäkinen VAK:n Henkilöstöjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi

Tradenomi (YAMK) Tarja Mäkinen on nimitetty VAK Oy:n henkilöstöjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 14.3.2023 alkaen. Mäkisen vastuualueena on VAK konsernin henkilöstöpalveluiden johtaminen, kehittäminen ja hallinnointi sekä sisäinen viestintä ja Vahdon henkilöstöruokala. Tarja Mäkinen siirtyy VAK:lle FläktGroup Finland Oy:stä, jossa hän on toiminut Suomen HR-toiminnoista vastaavana ja FläktGroup Finland Oy:n johtoryhmän jäsenenä vuodesta 2018 alkaen. Tätä ennen

24.1.2023

Powder-Trans – huolloista alkanut asiakassuhde laajentunut myös uusien vaunujen puolelle

Kuvassa VAK:n myyntijohtaja Matti Virtanen ja Powder-Transin toimitusjohtaja Fredrik Blomqvist. Powder-Trans Powder-Trans on Carl-Johan Blomqvistin vuonna 1972 perustama suomalainen perheyritys. Alkuaan yhden miehen yritys on kasvanut vuosien varrella ja on tänään yksi Pohjoismaiden suurimmista jauhekuljetusalan toimijoista. Yrityksen päätoimialue on Pohjoismaat,  mutta kuljetuksia tehdään myös Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Suomessa ja Ruotsissa on omat terminaalit ja varastot,

31.1.2022

ATP-kausitarkastukset ammattitaidolla

VAK Huoltopalvelut on kasvanut kymmenessä vuodessa Suomen merkittävimmäksi ATP-kausitarkastusta tarjoavaksi huoltokorjaamoketjuksi. ATP-kausitarkastuksia suorittavat toimipisteemme Liedossa, Vantaalla, Tampereella, Jyväskylässä ja Oulussa.