VAK-tuotteet herättivät kiinnostusta Norjassa

Norjan suurimmat kuljetusalan messut, Transport Messa, järjestettiin Oslon Gardermoenissa 2.-4. syyskuuta. VAK Norge AS oli mukana näillä messuilla nyt ensimmäistä kertaa. Tuotteemme herättivät norjalaisten kiinnostuksen ja tulevina viikkoina tarjousten teko pitää vientimyyjämme kiireisinä.

Kuljetusalan ammattilaiset ja alan toimijat kokoontuivat syyskuun ensimmäisellä viikolla Oslon Gardermoeniin Transport Messa -messuille. Kaksi kilometriä pitkällä messualueella oli yli sata näytteilleasettajaa ja messut keräsivät kolmen päivän aikana useita tuhansia kävijöitä. Transport Messa on Norjan suurin kuljetusalan messutapahtuma ja se järjestettiin nyt jo kymmenettä kertaa.

– Messut saivat hankintoja harkitsevan väen hyvin liikkeelle. Vaikka viime hetkellä muutama iso toimija peruikin tulonsa koronatilanteeseen vedoten, niin messut saatiin vedettyä kunnialla läpi, kertoo VAK Norge AS:n myyntipäällikkö Geir Strande. Kauppoja lyötiin lukkoon ja tulevina viikkoina tarjousten teko pitää VAK:n vientimyyjät kiireisinä.

– Transport Messan tavoite on luoda ympäristö ja paikka konkreettiselle kaupanteolle ja tässä onnistuttiin. Kävimme hedelmällisiä keskusteluja nykyisten ja potentiaalisten uusien asiakkaiden kanssa. VAK:n tuotteet kiinnostivat norjalaisia kovasti. Uskon, että tuotteillemme löytyy markkinarako myös Norjasta, iloitsee VAK:n vientipäällikkö Stefan Björklund.

Vientipäällikkö Stefan Björklund (vas.) ja myyntipäällikkö Geir Strande ovat tyytyväisiä Transport Messan antiin.

VAK:n osastolla oli esittelyssä mm. 25 metrinen, sivuovellinen EXIII täysperävaunu. 

Ajankohtaista

17.9.2021

Uutta! Meiltä nyt myös lämpöluokitellut BNA-korit

Jo entuudestaan kattava tuotevalikoimamme kasvaa jälleen. Saat meiltä nyt myös lämpöluokitellut BNA-korit. BNA on virallinen ATP-luokitus koreihin, joissa on yhdistetty FNA- ja CNA-luokitukset. Korirakenne mahdollistaa sekä lämpö- että FNA-luokitellut samassa kuljetusyksikössä. Lääkeyhtiöt vaativat BNA-luokitusta lääkkeiden kuljetukseen käytettävältä korilta.

14.9.2021

Jari Vesala VAK:n myyntipäälliköksi

Jari Vesala aloitti elokuun alussa VAK:n myyntipäällikkönä. Vesalan vastuulla on Kässbohrer-tuotteiden myynti ja VAK:n vaihtokalusto. Vesala siirtyi VAK Oy:n palvelukseen Pirkkalan Veholta, jossa hän on toiminut hyötyajoneuvopuolella myyntipäällikkönä viiden vuoden ajan. Ennen Vehoa Vesala toimi kuorma-automyyjänä Scanialla, Helsingissä.

21.6.2021

VAK – HCT:n moniottelija

Suuri on kaunista perävaunuissakin! Ja järkevää & ekotehokasta! VAK on ollut alusta asti alan toimijoista vahvimmin mukana kehittämässä ja pilotoimassa erikoispitkiä yhdistelmiä Suomen maanteille. Vuosien varrella VAK:n tehtaalla Vahdolla on valmistettu jo reippaasti yli 600 HCT-perävaunua asiakkaidemme käyttöön.