VAK-tuotteet herättivät kiinnostusta Norjassa

Norjan suurimmat kuljetusalan messut, Transport Messa, järjestettiin Oslon Gardermoenissa 2.-4. syyskuuta. VAK Norge AS oli mukana näillä messuilla nyt ensimmäistä kertaa. Tuotteemme herättivät norjalaisten kiinnostuksen ja tulevina viikkoina tarjousten teko pitää vientimyyjämme kiireisinä.

Kuljetusalan ammattilaiset ja alan toimijat kokoontuivat syyskuun ensimmäisellä viikolla Oslon Gardermoeniin Transport Messa -messuille. Kaksi kilometriä pitkällä messualueella oli yli sata näytteilleasettajaa ja messut keräsivät kolmen päivän aikana useita tuhansia kävijöitä. Transport Messa on Norjan suurin kuljetusalan messutapahtuma ja se järjestettiin nyt jo kymmenettä kertaa.

– Messut saivat hankintoja harkitsevan väen hyvin liikkeelle. Vaikka viime hetkellä muutama iso toimija peruikin tulonsa koronatilanteeseen vedoten, niin messut saatiin vedettyä kunnialla läpi, kertoo VAK Norge AS:n myyntipäällikkö Geir Strande. Kauppoja lyötiin lukkoon ja tulevina viikkoina tarjousten teko pitää VAK:n vientimyyjät kiireisinä.

– Transport Messan tavoite on luoda ympäristö ja paikka konkreettiselle kaupanteolle ja tässä onnistuttiin. Kävimme hedelmällisiä keskusteluja nykyisten ja potentiaalisten uusien asiakkaiden kanssa. VAK:n tuotteet kiinnostivat norjalaisia kovasti. Uskon, että tuotteillemme löytyy markkinarako myös Norjasta, iloitsee VAK:n vientipäällikkö Stefan Björklund.

Stefan Björklund ja Geir Strande

Vientipäällikkö Stefan Björklund (vas.) ja myyntipäällikkö Geir Strande ovat tyytyväisiä Transport Messan antiin.

VAK:n osastolla oli esittelyssä mm. 25 metrinen, sivuovellinen EXIII täysperävaunu.