VAK-tuotteet herättivät kiinnostusta Norjassa

Norjan suurimmat kuljetusalan messut, Transport Messa, järjestettiin Oslon Gardermoenissa 2.-4. syyskuuta. VAK Norge AS oli mukana näillä messuilla nyt ensimmäistä kertaa. Tuotteemme herättivät norjalaisten kiinnostuksen ja tulevina viikkoina tarjousten teko pitää vientimyyjämme kiireisinä.

Kuljetusalan ammattilaiset ja alan toimijat kokoontuivat syyskuun ensimmäisellä viikolla Oslon Gardermoeniin Transport Messa -messuille. Kaksi kilometriä pitkällä messualueella oli yli sata näytteilleasettajaa ja messut keräsivät kolmen päivän aikana useita tuhansia kävijöitä. Transport Messa on Norjan suurin kuljetusalan messutapahtuma ja se järjestettiin nyt jo kymmenettä kertaa.

– Messut saivat hankintoja harkitsevan väen hyvin liikkeelle. Vaikka viime hetkellä muutama iso toimija peruikin tulonsa koronatilanteeseen vedoten, niin messut saatiin vedettyä kunnialla läpi, kertoo VAK Norge AS:n myyntipäällikkö Geir Strande. Kauppoja lyötiin lukkoon ja tulevina viikkoina tarjousten teko pitää VAK:n vientimyyjät kiireisinä.

– Transport Messan tavoite on luoda ympäristö ja paikka konkreettiselle kaupanteolle ja tässä onnistuttiin. Kävimme hedelmällisiä keskusteluja nykyisten ja potentiaalisten uusien asiakkaiden kanssa. VAK:n tuotteet kiinnostivat norjalaisia kovasti. Uskon, että tuotteillemme löytyy markkinarako myös Norjasta, iloitsee VAK:n vientipäällikkö Stefan Björklund.

Vientipäällikkö Stefan Björklund (vas.) ja myyntipäällikkö Geir Strande ovat tyytyväisiä Transport Messan antiin.

VAK:n osastolla oli esittelyssä mm. 25 metrinen, sivuovellinen EXIII täysperävaunu. 

Ajankohtaista

31.1.2022

ATP-kausitarkastukset ammattitaidolla

VAK Huoltopalvelut on kasvanut kymmenessä vuodessa Suomen merkittävimmäksi ATP-kausitarkastusta tarjoavaksi huoltokorjaamoketjuksi. ATP-kausitarkastuksia suorittavat toimipisteemme Liedossa, Vantaalla, Tampereella, Jyväskylässä ja Oulussa.

11.1.2022

Puoli vuosisataa ja liki 20 000 tuotetta – VAK juhlistaa 50-vuotistaivaltaan

Lehdistötiedote 10.1.2022   Lämpötilasäädeltyjen kuormatilojen ja perävaunujen valmistuksen markkinajohtaja, VAK Oy, viettää 50. juhlavuottaan. Perheyrityksen vaiherikas tarina alkoi yrityksen perustajan, Lassi Virtasen, aloitettua yritystoimintansa Vahdolla 1.1.1972. Tänä päivänä VAK-konserni on kasvanut yhdeksi Pohjoismaiden merkittävimmäksi kuorma-autoliikenteen kaluston valmistajaksi.

17.9.2021

Uutta! Meiltä nyt myös lämpöluokitellut BNA-korit

Jo entuudestaan kattava tuotevalikoimamme kasvaa jälleen. Saat meiltä nyt myös lämpöluokitellut BNA-korit. BNA on virallinen ATP-luokitus koreihin, joissa on yhdistetty FNA- ja CNA-luokitukset. Korirakenne mahdollistaa sekä lämpö- että FNA-luokitellut samassa kuljetusyksikössä. Lääkeyhtiöt vaativat BNA-luokitusta lääkkeiden kuljetukseen käytettävältä korilta.