VAK – HCT:n moniottelija

Suuri on kaunista perävaunuissakin! Ja järkevää & ekotehokasta! VAK on ollut alusta asti alan toimijoista vahvimmin mukana kehittämässä ja pilotoimassa erikoispitkiä yhdistelmiä Suomen maanteille. Vuosien varrella VAK:n tehtaalla Vahdolla on valmistettu jo reippaasti yli 600 HCT-perävaunua asiakkaidemme käyttöön.

Vankka kokemus erilaisista ratkaisuista on vahvuutemme. Pystymme rakentamaan laajan kirjon erilaisia variaatioita pitkistä perävaunuista ja huomioimaan aina asiakkaan erityistoiveet.

HCT-perävaunut sopivat moniin eri käyttötarkoituksiin merikonttikuljetuksista elintarvikekuljetuksiin ja kaikkeen siltä väliltä. Erikoispitkiä vaunuja on saatavilla:

  • Erimittaisina 13,6 metristä – 19,2 metriin
  • Puoliperävaunut 3-, 4- ja 5-akselisina
  • Täysperävaunut 4-, 5- ja 6-akselisina
  • Yksikkö- ja paripyörillä
  • Umpikorilla ja kokosivuaukeavana
  • 10-, 12- ja 14-osaisilla sivuovilla
  • Rullakkokuljetuksiin kaksikerrosvaunu hydraulisilla välitasoilla
  • Vesikiertoisella lattialämmityksellä, joka varmistaa tasaisen lämmön koko pitkään kuormatilaan


Kuvassa seinäjokelaisen Kuljetusliike K. Heikkilän HCT-yhdistelmä, jonka 9,6 metrinen autonkori ja 15,5 metrinen perävaunu on varusteltu hydraulisilla välitasoilla. Yhdistelmällä ajetaan Valion maitotuotteita rullakoissa. Auton vieressä poseeraa Jake (vas.) ja Teemu Heikkilä.

Ajankohtaista

17.9.2021

Uutta! Meiltä nyt myös lämpöluokitellut BNA-korit

Jo entuudestaan kattava tuotevalikoimamme kasvaa jälleen. Saat meiltä nyt myös lämpöluokitellut BNA-korit. BNA on virallinen ATP-luokitus koreihin, joissa on yhdistetty FNA- ja CNA-luokitukset. Korirakenne mahdollistaa sekä lämpö- että FNA-luokitellut samassa kuljetusyksikössä. Lääkeyhtiöt vaativat BNA-luokitusta lääkkeiden kuljetukseen käytettävältä korilta.

14.9.2021

Jari Vesala VAK:n myyntipäälliköksi

Jari Vesala aloitti elokuun alussa VAK:n myyntipäällikkönä. Vesalan vastuulla on Kässbohrer-tuotteiden myynti ja VAK:n vaihtokalusto. Vesala siirtyi VAK Oy:n palvelukseen Pirkkalan Veholta, jossa hän on toiminut hyötyajoneuvopuolella myyntipäällikkönä viiden vuoden ajan. Ennen Vehoa Vesala toimi kuorma-automyyjänä Scanialla, Helsingissä.

13.9.2021

VAK-tuotteet herättivät kiinnostusta Norjassa

Norjan suurimmat kuljetusalan messut, Transport Messa, järjestettiin Oslon Gardermoenissa 2.-4. syyskuuta. VAK Norge AS oli mukana näillä messuilla nyt ensimmäistä kertaa. Tuotteemme herättivät norjalaisten kiinnostuksen ja tulevina viikkoina tarjousten teko pitää vientimyyjämme kiireisinä.