Uutta! Meiltä nyt myös lämpöluokitellut BNA-korit

Jo entuudestaan kattava tuotevalikoimamme kasvaa jälleen. Saat meiltä nyt myös lämpöluokitellut BNA-korit. BNA on virallinen ATP-luokitus koreihin, joissa on yhdistetty FNA- ja CNA-luokitukset. Korirakenne mahdollistaa sekä lämpö- että FNA-luokitellut samassa kuljetusyksikössä. Lääkeyhtiöt vaativat BNA-luokitusta lääkkeiden kuljetukseen käytettävältä korilta.

VAK:n ensimmäinen BNA-kori luovutettiin asiakkaalle heinäkuussa. Kuljetusyksikkö sai erinomaiset testitulokset sekä FNA- että CNA-luokituksissa. Pilottikori varusteltiin Lumikon kylmäkoneella, vesikiertoisella lattialämmityksellä ja uuden sukupolven ohjausjärjestelmällä, joka turvaa tasaisen lämpötilan kaikkialla korissa.

– Tämä uusi tuotesegmentti kehitettiin yhteistyössä Lumikon kanssa. Projekti on ollut mielenkiintoinen ja se on inspiroinut kaikkia kehitystyössä mukana olleita. Uutuustuote on hyvä lisä jo entuudestaan laajaan tuoteportfolioomme, kertoo VAK:n myyntipäällikkö Jani Oikia.

– Uutuustuote on heti alkumetreiltä lähtien herättänyt kiinnostusta asiakkaidemme keskuudessa. BNA-korit on saatavilla meiltä myös sivuovellisina. BNA-korin erikoisuutena on takalippa ja eristetty perälauta, jotka helpottavat ja nopeuttavat työskentelyä takaparioviin verrattuna, lisää Jani.

VAK:n testatut BNA-korit takaavat:

  • Halutun sisälämpötilan (+0…+25 oC ), -30…+30 oC ulkolämpötilassa.
  • Vaatimusten mukaisen, tasaisen (+-2 oC) lämpötilan kaikkialla korissa.

VAK:n ensimmäinen BNA-kori luovutettiin kuopiolaiselle Kuljetus Antikaiselle heinäkuussa. 7,7 metriä pitkä, 2,4 metriä korkea ja 2,6 metriä leveä kori rakennettiin Scanian alustalle. Kyseisellä autolla kuljetetaan lääkkeitä Itä-Suomen alueella.

Ajankohtaista

14.2.2023

Tarja Mäkinen VAK:n Henkilöstöjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi

Tradenomi (YAMK) Tarja Mäkinen on nimitetty VAK Oy:n henkilöstöjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 14.3.2023 alkaen. Mäkisen vastuualueena on VAK konsernin henkilöstöpalveluiden johtaminen, kehittäminen ja hallinnointi sekä sisäinen viestintä ja Vahdon henkilöstöruokala. Tarja Mäkinen siirtyy VAK:lle FläktGroup Finland Oy:stä, jossa hän on toiminut Suomen HR-toiminnoista vastaavana ja FläktGroup Finland Oy:n johtoryhmän jäsenenä vuodesta 2018 alkaen. Tätä ennen

24.1.2023

Powder-Trans – huolloista alkanut asiakassuhde laajentunut myös uusien vaunujen puolelle

Kuvassa VAK:n myyntijohtaja Matti Virtanen ja Powder-Transin toimitusjohtaja Fredrik Blomqvist. Powder-Trans Powder-Trans on Carl-Johan Blomqvistin vuonna 1972 perustama suomalainen perheyritys. Alkuaan yhden miehen yritys on kasvanut vuosien varrella ja on tänään yksi Pohjoismaiden suurimmista jauhekuljetusalan toimijoista. Yrityksen päätoimialue on Pohjoismaat,  mutta kuljetuksia tehdään myös Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Suomessa ja Ruotsissa on omat terminaalit ja varastot,

31.1.2022

ATP-kausitarkastukset ammattitaidolla

VAK Huoltopalvelut on kasvanut kymmenessä vuodessa Suomen merkittävimmäksi ATP-kausitarkastusta tarjoavaksi huoltokorjaamoketjuksi. ATP-kausitarkastuksia suorittavat toimipisteemme Liedossa, Vantaalla, Tampereella, Jyväskylässä ja Oulussa.