Uutta! Meiltä nyt myös lämpöluokitellut BNA-korit

Jo entuudestaan kattava tuotevalikoimamme kasvaa jälleen. Saat meiltä nyt myös lämpöluokitellut BNA-korit. BNA on virallinen ATP-luokitus koreihin, joissa on yhdistetty FNA- ja CNA-luokitukset. Korirakenne mahdollistaa sekä lämpö- että FNA-luokitellut samassa kuljetusyksikössä. Lääkeyhtiöt vaativat BNA-luokitusta lääkkeiden kuljetukseen käytettävältä korilta.

VAK:n ensimmäinen BNA-kori luovutettiin asiakkaalle heinäkuussa. Kuljetusyksikkö sai erinomaiset testitulokset sekä FNA- että CNA-luokituksissa. Pilottikori varusteltiin Lumikon kylmäkoneella, vesikiertoisella lattialämmityksellä ja uuden sukupolven ohjausjärjestelmällä, joka turvaa tasaisen lämpötilan kaikkialla korissa.

– Tämä uusi tuotesegmentti kehitettiin yhteistyössä Lumikon kanssa. Projekti on ollut mielenkiintoinen ja se on inspiroinut kaikkia kehitystyössä mukana olleita. Uutuustuote on hyvä lisä jo entuudestaan laajaan tuoteportfolioomme, kertoo VAK:n myyntipäällikkö Jani Oikia.

– Uutuustuote on heti alkumetreiltä lähtien herättänyt kiinnostusta asiakkaidemme keskuudessa. BNA-korit on saatavilla meiltä myös sivuovellisina. BNA-korin erikoisuutena on takalippa ja eristetty perälauta, jotka helpottavat ja nopeuttavat työskentelyä takaparioviin verrattuna, lisää Jani.

VAK:n testatut BNA-korit takaavat:

  • Halutun sisälämpötilan (+0…+25 oC ), -30…+30 oC ulkolämpötilassa.
  • Vaatimusten mukaisen, tasaisen (+-2 oC) lämpötilan kaikkialla korissa.

VAK:n ensimmäinen BNA-kori luovutettiin kuopiolaiselle Kuljetus Antikaiselle heinäkuussa. 7,7 metriä pitkä, 2,4 metriä korkea ja 2,6 metriä leveä kori rakennettiin Scanian alustalle. Kyseisellä autolla kuljetetaan lääkkeitä Itä-Suomen alueella.

Ajankohtaista

31.1.2022

ATP-kausitarkastukset ammattitaidolla

VAK Huoltopalvelut on kasvanut kymmenessä vuodessa Suomen merkittävimmäksi ATP-kausitarkastusta tarjoavaksi huoltokorjaamoketjuksi. ATP-kausitarkastuksia suorittavat toimipisteemme Liedossa, Vantaalla, Tampereella, Jyväskylässä ja Oulussa.

11.1.2022

Puoli vuosisataa ja liki 20 000 tuotetta – VAK juhlistaa 50-vuotistaivaltaan

Lehdistötiedote 10.1.2022   Lämpötilasäädeltyjen kuormatilojen ja perävaunujen valmistuksen markkinajohtaja, VAK Oy, viettää 50. juhlavuottaan. Perheyrityksen vaiherikas tarina alkoi yrityksen perustajan, Lassi Virtasen, aloitettua yritystoimintansa Vahdolla 1.1.1972. Tänä päivänä VAK-konserni on kasvanut yhdeksi Pohjoismaiden merkittävimmäksi kuorma-autoliikenteen kaluston valmistajaksi.

14.9.2021

Jari Vesala VAK:n myyntipäälliköksi

Jari Vesala aloitti elokuun alussa VAK:n myyntipäällikkönä. Vesalan vastuulla on Kässbohrer-tuotteiden myynti ja VAK:n vaihtokalusto. Vesala siirtyi VAK Oy:n palvelukseen Pirkkalan Veholta, jossa hän on toiminut hyötyajoneuvopuolella myyntipäällikkönä viiden vuoden ajan. Ennen Vehoa Vesala toimi kuorma-automyyjänä Scanialla, Helsingissä.