Uutta! Meiltä nyt myös lämpöluokitellut BNA-korit

Jo entuudestaan kattava tuotevalikoimamme kasvaa jälleen. Saat meiltä nyt myös lämpöluokitellut BNA-korit. BNA on virallinen ATP-luokitus koreihin, joissa on yhdistetty FNA- ja CNA-luokitukset. Korirakenne mahdollistaa sekä lämpö- että FNA-luokitellut samassa kuljetusyksikössä. Lääkeyhtiöt vaativat BNA-luokitusta lääkkeiden kuljetukseen käytettävältä korilta.

VAK:n ensimmäinen BNA-kori luovutettiin asiakkaalle heinäkuussa. Kuljetusyksikkö sai erinomaiset testitulokset sekä FNA- että CNA-luokituksissa. Pilottikori varusteltiin Lumikon kylmäkoneella, vesikiertoisella lattialämmityksellä ja uuden sukupolven ohjausjärjestelmällä, joka turvaa tasaisen lämpötilan kaikkialla korissa.

– Tämä uusi tuotesegmentti kehitettiin yhteistyössä Lumikon kanssa. Projekti on ollut mielenkiintoinen ja se on inspiroinut kaikkia kehitystyössä mukana olleita. Uutuustuote on hyvä lisä jo entuudestaan laajaan tuoteportfolioomme, kertoo VAK:n myyntipäällikkö Jani Oikia.

– Uutuustuote on heti alkumetreiltä lähtien herättänyt kiinnostusta asiakkaidemme keskuudessa. BNA-korit on saatavilla meiltä myös sivuovellisina. BNA-korin erikoisuutena on takalippa ja eristetty perälauta, jotka helpottavat ja nopeuttavat työskentelyä takaparioviin verrattuna, lisää Jani.

VAK:n testatut BNA-korit takaavat:

  • Halutun sisälämpötilan (+0…+25 oC ), -30…+30 oC ulkolämpötilassa.
  • Vaatimusten mukaisen, tasaisen (+-2 oC) lämpötilan kaikkialla korissa.

VAK:n ensimmäinen BNA-kori luovutettiin kuopiolaiselle Kuljetus Antikaiselle heinäkuussa. 7,7 metriä pitkä, 2,4 metriä korkea ja 2,6 metriä leveä kori rakennettiin Scanian alustalle. Kyseisellä autolla kuljetetaan lääkkeitä Itä-Suomen alueella.