Uutta! Meiltä nyt myös lämpöluokitellut BNA-korit

Jo entuudestaan kattava tuotevalikoimamme kasvaa jälleen. Saat meiltä nyt myös lämpöluokitellut BNA-korit. BNA on virallinen ATP-luokitus koreihin, joissa on yhdistetty FNA- ja CNA-luokitukset. Korirakenne mahdollistaa sekä lämpö- että FNA-luokitellut samassa kuljetusyksikössä. Lääkeyhtiöt vaativat BNA-luokitusta lääkkeiden kuljetukseen käytettävältä korilta.

VAK:n ensimmäinen BNA-kori luovutettiin asiakkaalle heinäkuussa. Kuljetusyksikkö sai erinomaiset testitulokset sekä FNA- että CNA-luokituksissa. Pilottikori varusteltiin Lumikon kylmäkoneella, vesikiertoisella lattialämmityksellä ja uuden sukupolven ohjausjärjestelmällä, joka turvaa tasaisen lämpötilan kaikkialla korissa.

– Tämä uusi tuotesegmentti kehitettiin yhteistyössä Lumikon kanssa. Projekti on ollut mielenkiintoinen ja se on inspiroinut kaikkia kehitystyössä mukana olleita. Uutuustuote on hyvä lisä jo entuudestaan laajaan tuoteportfolioomme, kertoo VAK:n myyntipäällikkö Jani Oikia.

– Uutuustuote on heti alkumetreiltä lähtien herättänyt kiinnostusta asiakkaidemme keskuudessa. BNA-korit on saatavilla meiltä myös sivuovellisina. BNA-korin erikoisuutena on takalippa ja eristetty perälauta, jotka helpottavat ja nopeuttavat työskentelyä takaparioviin verrattuna, lisää Jani.

VAK:n testatut BNA-korit takaavat:

  • Halutun sisälämpötilan (+0…+25 oC ), -30…+30 oC ulkolämpötilassa.
  • Vaatimusten mukaisen, tasaisen (+-2 oC) lämpötilan kaikkialla korissa.

VAK:n ensimmäinen BNA-kori luovutettiin kuopiolaiselle Kuljetus Antikaiselle heinäkuussa. 7,7 metriä pitkä, 2,4 metriä korkea ja 2,6 metriä leveä kori rakennettiin Scanian alustalle. Kyseisellä autolla kuljetetaan lääkkeitä Itä-Suomen alueella.

Ajankohtaista

14.9.2021

Jari Vesala VAK:n myyntipäälliköksi

Jari Vesala aloitti elokuun alussa VAK:n myyntipäällikkönä. Vesalan vastuulla on Kässbohrer-tuotteiden myynti ja VAK:n vaihtokalusto. Vesala siirtyi VAK Oy:n palvelukseen Pirkkalan Veholta, jossa hän on toiminut hyötyajoneuvopuolella myyntipäällikkönä viiden vuoden ajan. Ennen Vehoa Vesala toimi kuorma-automyyjänä Scanialla, Helsingissä.

13.9.2021

VAK-tuotteet herättivät kiinnostusta Norjassa

Norjan suurimmat kuljetusalan messut, Transport Messa, järjestettiin Oslon Gardermoenissa 2.-4. syyskuuta. VAK Norge AS oli mukana näillä messuilla nyt ensimmäistä kertaa. Tuotteemme herättivät norjalaisten kiinnostuksen ja tulevina viikkoina tarjousten teko pitää vientimyyjämme kiireisinä.

21.6.2021

VAK – HCT:n moniottelija

Suuri on kaunista perävaunuissakin! Ja järkevää & ekotehokasta! VAK on ollut alusta asti alan toimijoista vahvimmin mukana kehittämässä ja pilotoimassa erikoispitkiä yhdistelmiä Suomen maanteille. Vuosien varrella VAK:n tehtaalla Vahdolla on valmistettu jo reippaasti yli 600 HCT-perävaunua asiakkaidemme käyttöön.