Timo Vuorila VAK:lle myyntipäälliköksi

Timo Vuorila aloittaa 17.6. VAK:lla myyntipäällikkönä. Timo vastaa VAK ja Kässbohrer -tuotteiden myynnistä yhdessä VAK-myyntitiimin kanssa.

Timo siirtyy myyntipäällikön tehtävään VAK Oy:n laatupäällikön tehtävästä. Ennen laatupäällikön tehtävää Timo on toiminut mm. tuotannossa, työnjohdossa ja teknisessä tuessa. Timolla on vuosien kokemus VAK-tuotteista sekä hyvä tuntemus toimialasta ja asiakkaista.

– Olen iloinen päästessäni osaksi VAK:n myyntitiimiä. Olen saanut tehdä koko työurani VAK:lla ja on ollut hienoa päästä etenemään konsernissa osaamisen kehittyessä eri tehtäviin, Timo kertoo.

– On hienoa saada Timo mukaan myyntitiimiin. Hänen asiakaspalvelu- ja yrittäjähenkinen luonteensa yhdistettynä erinomaiseen tekniseen osaamiseen ovat parhaimmillaan, kun hän pääsee yhdessä asiakkaan kanssa ratkaisemaan oikean kaluston, monipuolisiin ja usein haastaviin kuljetustehtäviin, kertoo VAK:n myyntijohtaja Matti Virtanen.

Lisätietoja:
Myyntijohtaja Matti Virtanen, VAK Oy, puh. 044 382 7267, matti.virtanen@vak.fi
Myyntipäällikkö Timo Vuorila, VAK Oy, puh. 040 532 0002, timo.vuorila@vak.fi

VAK Oy on yksi Pohjoismaiden merkittävimmistä raskaan kuljetuskaluston valmistajista. Vahdolla sijaitsevan tehtaan lisäksi VAK-konsernilla on huoltopalvelupisteitä kuudella paikkakunnalla eri puolilla Suomea. Yrityksen tuotanto-ohjelmaan kuuluvat mm. kuorma-autojen kuormatilat, perävaunut ja vaihtolavalaitteet. Konsernin palveluksessa on kaikkiaan lähes 600 henkilöä ja vuoden 2023 liikevaihto oli n. 108 miljoonaa euroa. Pohjoismaista kasvua hakevaan yritykseen kuuluu myös Ruotsissa ja Norjassa toimivat myyntiyhtiöt VAK Sverige Ab ja VAK Norge AS.