Täyden palvelun huolto Vantaalla

Suomen suurin raskaan kuljetuskaluston huoltopalvelukeskus eli VAK Huoltopalvelut Oy Vantaa palvelee Suokallionkuja 5:ssä Vantaalla, kehäradan, kiitorata 3:n ja kehäkolmosen välissä.

VAK:n Vantaan Huoltopalvelukeskus

VAK:n Vantaan Huoltopalvelukeskuksen avajaisia vietettiin avoimien ovien päivien merkeissä viime viikolla – kiitos kaikille kävijöille! Nyt arki on alkanut, ja huoltopalvelukeskus on auki maanantaista perjantaihin kello 6–22 ja lauantaisin 7–15.

VAK:n Vantaan Huoltopalvelukeskus sijaitsee suurten tavaraterminaalien tuntumassa. Yli kahden hehtaarin tontilla on tilaa käännellä isojakin yhdistelmiä!

Täyden palvelun huoltokeskus hoitaa
kolarikorjaukset
muutostyöt
alustatyöt
maalaukset
runko- ja korikorjaukset
sähkö- ja hydrauliikkatyöt
kylmälaitehuollot ja -korjaukset
A-jarruluvat
ajoneuvojen pesu
varaosamyynti

Pesulinjan vierestä löytyy katsastusasema, ja pihassa palvelee Neste truck+ -polttoaineasema.

Huoltohallista löytyy kymmenen täyspitkille yhdistelmille sopivaa läpiajettavaa huoltolinjaa sekä kaksi seinämallista paikkaa eli yhteensä 22 raskaan kaluston huoltopistettä. Näiden lisäksi löytyy läpiajettava maalaamo / hiekkapuhaltamo ja pesulinja. VAK Huoltopalvelut Oy:n Vantaan toimipiste työllistää noin 40 raskaan kaluston huollon ammattilaista.

 

Täyden palvelun talo kylmälaitehuoltoa myöten

Janne HakalaUusin palvelu, joka leviää syksyn mittaan lähes kaikkiin VAK Huoltopalvelut Oy:n toimipisteisiin, on kylmälaitehuolto. Aiemmin kylmälaitteiden maahantuojien kouluttajana ja teknisenä tukena työskennellyt Janne Hakala kouluttaa asentajia Vantaan huoltopisteessä.

– Kylmälaitehuolto on palvelu, jota asiakkaat ovat meiltä pitkään toivoneet. Nyt olemme todella täyden palvelun talo, jossa asiakas saa samalla kertaa huollatettua niin alustan, korin kuin kylmälaitteetkin. Kun kaikki saadaan tehtyä saman katon alla, asiakas saa kalustonsa nopeammin takaisin tuottavaan työhön, huoltopalvelupäällikkö Janne Hakala sanoo.

VAK Huoltopalveluiden kylmälaitehuollossa keskitytään työn laatuun ja ennakointiin, jotta koneet toimisivat ilman häiriöitä seuraavaan huoltoon asti. Laitteet käydään kohta kohdalta läpi valmistajan ohjeiden mukaan. Lisälaatua tuo lämpökamerakuvaus: hihna-, kylmä- ja sähköjärjestelmät tarkistetaan lämpökameralla, jolloin nähdään kulumat ja mahdolliset viat jo ennen kuin ne muodostuvat ongelmaksi.

– Joitakin kylmälaitteita on jo kyetty korjaamaan ennakolta lämpökameran ansiosta – ei katkennut asiakkaan matka huoltojen välillä, Hakala kertoo.

VAK Huoltopalvelut on ensimmäisenä Suomessa ottanut käyttöön systemaattiset lämpökamerakuvaukset osana autokylmälaitteiden huoltoja.

Suomessa VAK on myös ainoa raskaan kaluston päällirakenteiden valmistaja, jolla on oma huoltoverkosto. VAK Huoltopalvelut Oy toimii Vantaan lisäksi Lapinlahdella, Seinäjoella, Jyväskylässä, Tampereella, Oulussa, Turussa ja yhtiön päätoimipaikassa Vahdolla.

Huoltopalvelukeskus Vantaan taukotilat

Mikaela Ahlfors esittelee kuljettajille tarkoitettuja taukotiloja, joissa voi rentoutua, käydä pesulla, katsoa televisiota tai ottaa vaikka sohvalla torkut sillä välin, kun ajoneuvoa huolletaan ja puunataan.

Ajankohtaista

2.3.2021

VAK Huoltopalvelut lahjoittaa heijastinliivejä lietolaisille lapsille

VAK-konserni on aloittanut Liikenneturvan kanssa yhteistyön, jonka tavoitteena on parantaa työmatkojen turvallisuutta ja tukea lasten ja nuorten liikennekasvatustyötä. Osana yhteistyötä VAK Huoltopalvelut -ketjun Avantin huoltopalvelupiste lahjoittaa kaksisataa heijastinliiviä Liedon päiväkotien ja esiopetusyksikköjen käyttöön.

17.2.2021

VAK on perävaunujen ykkönen

VAK nousi Suomessa perävaunujen rekisteröintitilastojen ykköspaikalle vuonna 2020. Samalla yrityksemme löi oman ennätyksensä perävaunujen valmistusmäärässä Suomen markkinoille. VAK:n tehtaalta valmistui n. 850 yksikköä vuonna 2020. Näistä 367 oli Suomeen rekisteröityjä perävaunuja.

28.1.2021

VAK:sta Kässbohrerin virallinen jälleenmyyjä

VAK Oy ja saksalainen Kässbohrer ovat solmineet jälleenmyyntisopimuksen, jonka myötä VAK Oy on 28.1. alkaen valtuutettu Kässbohrer-jälleenmyyjä Suomessa. Samassa yhteydessä VAK Huoltopalvelut huoltokorjaamoista tulee Kässbohrerin virallisia huoltopisteitä.