Täyden palvelun huolto Vantaalla

Suomen suurin raskaan kuljetuskaluston huoltopalvelukeskus eli VAK Huoltopalvelut Oy Vantaa palvelee Suokallionkuja 5:ssä Vantaalla, kehäradan, kiitorata 3:n ja kehäkolmosen välissä.

VAK:n Vantaan Huoltopalvelukeskus

VAK:n Vantaan Huoltopalvelukeskuksen avajaisia vietettiin avoimien ovien päivien merkeissä viime viikolla – kiitos kaikille kävijöille! Nyt arki on alkanut, ja huoltopalvelukeskus on auki maanantaista perjantaihin kello 6–22 ja lauantaisin 7–15.

VAK:n Vantaan Huoltopalvelukeskus sijaitsee suurten tavaraterminaalien tuntumassa. Yli kahden hehtaarin tontilla on tilaa käännellä isojakin yhdistelmiä!

Täyden palvelun huoltokeskus hoitaa
kolarikorjaukset
muutostyöt
alustatyöt
maalaukset
runko- ja korikorjaukset
sähkö- ja hydrauliikkatyöt
kylmälaitehuollot ja -korjaukset
A-jarruluvat
ajoneuvojen pesu
varaosamyynti

Pesulinjan vierestä löytyy katsastusasema, ja pihassa palvelee Neste truck+ -polttoaineasema.

Huoltohallista löytyy kymmenen täyspitkille yhdistelmille sopivaa läpiajettavaa huoltolinjaa sekä kaksi seinämallista paikkaa eli yhteensä 22 raskaan kaluston huoltopistettä. Näiden lisäksi löytyy läpiajettava maalaamo / hiekkapuhaltamo ja pesulinja. VAK Huoltopalvelut Oy:n Vantaan toimipiste työllistää noin 40 raskaan kaluston huollon ammattilaista.

 

Täyden palvelun talo kylmälaitehuoltoa myöten

Janne HakalaUusin palvelu, joka leviää syksyn mittaan lähes kaikkiin VAK Huoltopalvelut Oy:n toimipisteisiin, on kylmälaitehuolto. Aiemmin kylmälaitteiden maahantuojien kouluttajana ja teknisenä tukena työskennellyt Janne Hakala kouluttaa asentajia Vantaan huoltopisteessä.

– Kylmälaitehuolto on palvelu, jota asiakkaat ovat meiltä pitkään toivoneet. Nyt olemme todella täyden palvelun talo, jossa asiakas saa samalla kertaa huollatettua niin alustan, korin kuin kylmälaitteetkin. Kun kaikki saadaan tehtyä saman katon alla, asiakas saa kalustonsa nopeammin takaisin tuottavaan työhön, huoltopalvelupäällikkö Janne Hakala sanoo.

VAK Huoltopalveluiden kylmälaitehuollossa keskitytään työn laatuun ja ennakointiin, jotta koneet toimisivat ilman häiriöitä seuraavaan huoltoon asti. Laitteet käydään kohta kohdalta läpi valmistajan ohjeiden mukaan. Lisälaatua tuo lämpökamerakuvaus: hihna-, kylmä- ja sähköjärjestelmät tarkistetaan lämpökameralla, jolloin nähdään kulumat ja mahdolliset viat jo ennen kuin ne muodostuvat ongelmaksi.

– Joitakin kylmälaitteita on jo kyetty korjaamaan ennakolta lämpökameran ansiosta – ei katkennut asiakkaan matka huoltojen välillä, Hakala kertoo.

VAK Huoltopalvelut on ensimmäisenä Suomessa ottanut käyttöön systemaattiset lämpökamerakuvaukset osana autokylmälaitteiden huoltoja.

Suomessa VAK on myös ainoa raskaan kaluston päällirakenteiden valmistaja, jolla on oma huoltoverkosto. VAK Huoltopalvelut Oy toimii Vantaan lisäksi Lapinlahdella, Seinäjoella, Jyväskylässä, Tampereella, Oulussa, Turussa ja yhtiön päätoimipaikassa Vahdolla.

Huoltopalvelukeskus Vantaan taukotilat

Mikaela Ahlfors esittelee kuljettajille tarkoitettuja taukotiloja, joissa voi rentoutua, käydä pesulla, katsoa televisiota tai ottaa vaikka sohvalla torkut sillä välin, kun ajoneuvoa huolletaan ja puunataan.

Ajankohtaista

31.1.2022

ATP-kausitarkastukset ammattitaidolla

VAK Huoltopalvelut on kasvanut kymmenessä vuodessa Suomen merkittävimmäksi ATP-kausitarkastusta tarjoavaksi huoltokorjaamoketjuksi. ATP-kausitarkastuksia suorittavat toimipisteemme Liedossa, Vantaalla, Tampereella, Jyväskylässä ja Oulussa.

11.1.2022

Puoli vuosisataa ja liki 20 000 tuotetta – VAK juhlistaa 50-vuotistaivaltaan

Lehdistötiedote 10.1.2022   Lämpötilasäädeltyjen kuormatilojen ja perävaunujen valmistuksen markkinajohtaja, VAK Oy, viettää 50. juhlavuottaan. Perheyrityksen vaiherikas tarina alkoi yrityksen perustajan, Lassi Virtasen, aloitettua yritystoimintansa Vahdolla 1.1.1972. Tänä päivänä VAK-konserni on kasvanut yhdeksi Pohjoismaiden merkittävimmäksi kuorma-autoliikenteen kaluston valmistajaksi.

17.9.2021

Uutta! Meiltä nyt myös lämpöluokitellut BNA-korit

Jo entuudestaan kattava tuotevalikoimamme kasvaa jälleen. Saat meiltä nyt myös lämpöluokitellut BNA-korit. BNA on virallinen ATP-luokitus koreihin, joissa on yhdistetty FNA- ja CNA-luokitukset. Korirakenne mahdollistaa sekä lämpö- että FNA-luokitellut samassa kuljetusyksikössä. Lääkeyhtiöt vaativat BNA-luokitusta lääkkeiden kuljetukseen käytettävältä korilta.