Tarja Mäkinen VAK:n Henkilöstöjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi

Tradenomi (YAMK) Tarja Mäkinen on nimitetty VAK Oy:n henkilöstöjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 14.3.2023 alkaen. Mäkisen vastuualueena on VAK konsernin henkilöstöpalveluiden johtaminen, kehittäminen ja hallinnointi sekä sisäinen viestintä ja Vahdon henkilöstöruokala.

Tarja Mäkinen siirtyy VAK:lle FläktGroup Finland Oy:stä, jossa hän on toiminut Suomen HR-toiminnoista vastaavana ja FläktGroup Finland Oy:n johtoryhmän jäsenenä vuodesta 2018 alkaen. Tätä ennen Mäkinen työskenteli FläktGroup Finland Oy:n HR-Managerina vuodesta 2015 lähtien. Ennen vuotta 2015 Mäkinen työskenteli HR tehtävissä julkisella sektorilla mm. Varsinais-Suomen Sairaanhoitopiirissä ja Naantalin kaupungin palveluksessa.

Aiemmin myös HR-johtajana toiminut Matti Niemelä jatkaa VAK Oy:n Laatujohtajana ja johtoryhmän jäsenenä. Niemelän vastuualueena on jatkossa konsernin laatu-, turvallisuus- ja ympäristöprosessien ja järjestelmien kehitys ja johtaminen.

Organisaatiomuutoksen tavoitteena on varmistaa keskeisten kehityshankkeiden eteneminen, kuten mm. osaamisen ja johtamisen kehittäminen, rekrytointi ja perehdytysprosessin kehittäminen sekä  laatu- ja ympäristöjärjestelmien sertifiointi vuoden 2023 aikana.

– Olen todella iloinen, että saamme Mäkisen mukaan johtoryhmäämme. Tarja on vahva henkilöstöasioiden osaaja, jolla on kokemusta myös johtoryhmätyöskentelystä, kertoo VAK Oy:n toimitusjohtaja Ilpo Korhonen.

– VAK:lla on takanaan pitkä ja kunnioitettava historia. On hienoa päästä osaksi VAK:in menestystarinaa. Odotan hedelmällistä yhteistyötä ja kohtaamisia henkilöstön kanssa, kertoo Tarja Mäkinen.

Tarja Mäkinen raportoi tulevassa tehtävässään toimitusjohtaja Ilpo Korhoselle.

Lisätietoja
Toimitusjohtaja Ilpo Korhonen, VAK Oy, puh. 040 457 1648, ilpo.korhonen@vak.fi

 

Ajankohtaista

24.1.2023

Powder-Trans – huolloista alkanut asiakassuhde laajentunut myös uusien vaunujen puolelle

Kuvassa VAK:n myyntijohtaja Matti Virtanen ja Powder-Transin toimitusjohtaja Fredrik Blomqvist. Powder-Trans Powder-Trans on Carl-Johan Blomqvistin vuonna 1972 perustama suomalainen perheyritys. Alkuaan yhden miehen yritys on kasvanut vuosien varrella ja on tänään yksi Pohjoismaiden suurimmista jauhekuljetusalan toimijoista. Yrityksen päätoimialue on Pohjoismaat,  mutta kuljetuksia tehdään myös Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Suomessa ja Ruotsissa on omat terminaalit ja varastot,

31.1.2022

ATP-kausitarkastukset ammattitaidolla

VAK Huoltopalvelut on kasvanut kymmenessä vuodessa Suomen merkittävimmäksi ATP-kausitarkastusta tarjoavaksi huoltokorjaamoketjuksi. ATP-kausitarkastuksia suorittavat toimipisteemme Liedossa, Vantaalla, Tampereella, Jyväskylässä ja Oulussa.

11.1.2022

Puoli vuosisataa ja liki 20 000 tuotetta – VAK juhlistaa 50-vuotistaivaltaan

Lehdistötiedote 10.1.2022   Lämpötilasäädeltyjen kuormatilojen ja perävaunujen valmistuksen markkinajohtaja, VAK Oy, viettää 50. juhlavuottaan. Perheyrityksen vaiherikas tarina alkoi yrityksen perustajan, Lassi Virtasen, aloitettua yritystoimintansa Vahdolla 1.1.1972. Tänä päivänä VAK-konserni on kasvanut yhdeksi Pohjoismaiden merkittävimmäksi kuorma-autoliikenteen kaluston valmistajaksi.