Tarja Mäkinen VAK:n Henkilöstöjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi

Tarja Mäkinen

Tradenomi (YAMK) Tarja Mäkinen on nimitetty VAK Oy:n henkilöstöjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 14.3.2023 alkaen. Mäkisen vastuualueena on VAK konsernin henkilöstöpalveluiden johtaminen, kehittäminen ja hallinnointi sekä sisäinen viestintä ja Vahdon henkilöstöruokala.

Tarja Mäkinen siirtyy VAK:lle FläktGroup Finland Oy:stä, jossa hän on toiminut Suomen HR-toiminnoista vastaavana ja FläktGroup Finland Oy:n johtoryhmän jäsenenä vuodesta 2018 alkaen. Tätä ennen Mäkinen työskenteli FläktGroup Finland Oy:n HR-Managerina vuodesta 2015 lähtien. Ennen vuotta 2015 Mäkinen työskenteli HR tehtävissä julkisella sektorilla mm. Varsinais-Suomen Sairaanhoitopiirissä ja Naantalin kaupungin palveluksessa.

Aiemmin myös HR-johtajana toiminut Matti Niemelä jatkaa VAK Oy:n Laatujohtajana ja johtoryhmän jäsenenä. Niemelän vastuualueena on jatkossa konsernin laatu-, turvallisuus- ja ympäristöprosessien ja järjestelmien kehitys ja johtaminen.

Organisaatiomuutoksen tavoitteena on varmistaa keskeisten kehityshankkeiden eteneminen, kuten mm. osaamisen ja johtamisen kehittäminen, rekrytointi ja perehdytysprosessin kehittäminen sekä  laatu- ja ympäristöjärjestelmien sertifiointi vuoden 2023 aikana.

– Olen todella iloinen, että saamme Mäkisen mukaan johtoryhmäämme. Tarja on vahva henkilöstöasioiden osaaja, jolla on kokemusta myös johtoryhmätyöskentelystä, kertoo VAK Oy:n toimitusjohtaja Ilpo Korhonen.

– VAK:lla on takanaan pitkä ja kunnioitettava historia. On hienoa päästä osaksi VAK:in menestystarinaa. Odotan hedelmällistä yhteistyötä ja kohtaamisia henkilöstön kanssa, kertoo Tarja Mäkinen.

Tarja Mäkinen raportoi tulevassa tehtävässään toimitusjohtaja Ilpo Korhoselle.

Lisätietoja
Toimitusjohtaja Ilpo Korhonen, VAK Oy, puh. 040 457 1648, ilpo.korhonen@vak.fi

Tarja Mäkinen