Kukkatukkujen ykkönen luottaa VAK:n laatuun

Suomen suurin kukkatukku luottaa kuljetuksissaan VAK:n laatuun Leikko- ja ruukkukukat ovat herkkää tuoretavaraa, jonka kuljetukset on syytä hoitaa luotettavalla kalustolla.

Suomen suurin kukkatukku eli Helsingin Kukkatoimitus luottaa kuljetuksissaan VAK:n laatuun: Suomen teillä kulkee vuosittain 44 miljoonan euron edestä kukkia etupäässä Vahdolla varustelluissa rekoissa.

– VAK:n kuormatilat ovat laadukkainta työtä. Olemme tehneet yhteistyötä VAK:n kanssa jo vuosia, ja sekä materiaalit että työn jälki ovat aina olleet parasta laatua, Helsingin Kukkatoimituksen yrittäjä Juhani Kotilainen kehuu.

Kaluston laadun lisäksi kukkatukkurille tärkeä tekijä on hyvä huoltoverkosto. Kaikilla paikkakunnilla, joilta käsin Helsingin Kukkatoimitus kukkia kuljettaa eli Helsingissä, Vantaalla, Tampereella, Kuopiossa, Seinäjoella ja Oulussa on myös VAK Huoltopalvelut Oy:n toimipiste.

– Kun kuljettaa herkästi nuupahtavaa tuoretavaraa, on tärkeää saada huollot ja korjaukset hoidettua nopeasti ja auto takaisin tien päälle. VAK:n huoltopalvelupisteet on logistisesti hyvin sijoiteltu. Niiden ja IKEAn vanavedessä on hyvä laajentaa uusille paikkakunnille, Kotilainen myhäilee.

Helmikuun lopulla Helsingin Kukkatoimituksen 30 kuorma-auton arsenaali täydentyi kahdella uudella monilämpötilakorilla varustetulla autolla. Kuljetustiloissa on lattialämmitys, kylmälaitteet ja siirrettävät väliseinät, joilla luodaan erilämpöisiä osastoja erilaisille kukille. Leikkokukat kuljetetaan viisiasteisessa tilassa, kun taas ruukkukasvit vaativat 15 asteen lämpötilan. Kylmälaittein ja lattialämmityksellä varustetut monilämpötilakorit ovat VAK:n vakiotuotteita. Kotimaassa VAK on jo vuosia ollut lämpötilasäädeltyjen perävaunujen markkinajohtaja. Vaikka tuotanto edelleen kasvaa, VAK:n kuljetuskorit ja perävaunut ovat yksilöllisiä, loppuun asti viimeisteltyjä työvälineitä.

Ajankohtaista

31.1.2022

ATP-kausitarkastukset ammattitaidolla

VAK Huoltopalvelut on kasvanut kymmenessä vuodessa Suomen merkittävimmäksi ATP-kausitarkastusta tarjoavaksi huoltokorjaamoketjuksi. ATP-kausitarkastuksia suorittavat toimipisteemme Liedossa, Vantaalla, Tampereella, Jyväskylässä ja Oulussa.

11.1.2022

Puoli vuosisataa ja liki 20 000 tuotetta – VAK juhlistaa 50-vuotistaivaltaan

Lehdistötiedote 10.1.2022   Lämpötilasäädeltyjen kuormatilojen ja perävaunujen valmistuksen markkinajohtaja, VAK Oy, viettää 50. juhlavuottaan. Perheyrityksen vaiherikas tarina alkoi yrityksen perustajan, Lassi Virtasen, aloitettua yritystoimintansa Vahdolla 1.1.1972. Tänä päivänä VAK-konserni on kasvanut yhdeksi Pohjoismaiden merkittävimmäksi kuorma-autoliikenteen kaluston valmistajaksi.

17.9.2021

Uutta! Meiltä nyt myös lämpöluokitellut BNA-korit

Jo entuudestaan kattava tuotevalikoimamme kasvaa jälleen. Saat meiltä nyt myös lämpöluokitellut BNA-korit. BNA on virallinen ATP-luokitus koreihin, joissa on yhdistetty FNA- ja CNA-luokitukset. Korirakenne mahdollistaa sekä lämpö- että FNA-luokitellut samassa kuljetusyksikössä. Lääkeyhtiöt vaativat BNA-luokitusta lääkkeiden kuljetukseen käytettävältä korilta.