Kukkatukkujen ykkönen luottaa VAK:n laatuun

Suomen suurin kukkatukku luottaa kuljetuksissaan VAK:n laatuun Leikko- ja ruukkukukat ovat herkkää tuoretavaraa, jonka kuljetukset on syytä hoitaa luotettavalla kalustolla.

Suomen suurin kukkatukku eli Helsingin Kukkatoimitus luottaa kuljetuksissaan VAK:n laatuun: Suomen teillä kulkee vuosittain 44 miljoonan euron edestä kukkia etupäässä Vahdolla varustelluissa rekoissa.

– VAK:n kuormatilat ovat laadukkainta työtä. Olemme tehneet yhteistyötä VAK:n kanssa jo vuosia, ja sekä materiaalit että työn jälki ovat aina olleet parasta laatua, Helsingin Kukkatoimituksen yrittäjä Juhani Kotilainen kehuu.

Kaluston laadun lisäksi kukkatukkurille tärkeä tekijä on hyvä huoltoverkosto. Kaikilla paikkakunnilla, joilta käsin Helsingin Kukkatoimitus kukkia kuljettaa eli Helsingissä, Vantaalla, Tampereella, Kuopiossa, Seinäjoella ja Oulussa on myös VAK Huoltopalvelut Oy:n toimipiste.

– Kun kuljettaa herkästi nuupahtavaa tuoretavaraa, on tärkeää saada huollot ja korjaukset hoidettua nopeasti ja auto takaisin tien päälle. VAK:n huoltopalvelupisteet on logistisesti hyvin sijoiteltu. Niiden ja IKEAn vanavedessä on hyvä laajentaa uusille paikkakunnille, Kotilainen myhäilee.

Helmikuun lopulla Helsingin Kukkatoimituksen 30 kuorma-auton arsenaali täydentyi kahdella uudella monilämpötilakorilla varustetulla autolla. Kuljetustiloissa on lattialämmitys, kylmälaitteet ja siirrettävät väliseinät, joilla luodaan erilämpöisiä osastoja erilaisille kukille. Leikkokukat kuljetetaan viisiasteisessa tilassa, kun taas ruukkukasvit vaativat 15 asteen lämpötilan. Kylmälaittein ja lattialämmityksellä varustetut monilämpötilakorit ovat VAK:n vakiotuotteita. Kotimaassa VAK on jo vuosia ollut lämpötilasäädeltyjen perävaunujen markkinajohtaja. Vaikka tuotanto edelleen kasvaa, VAK:n kuljetuskorit ja perävaunut ovat yksilöllisiä, loppuun asti viimeisteltyjä työvälineitä.

Ajankohtaista

17.9.2021

Uutta! Meiltä nyt myös lämpöluokitellut BNA-korit

Jo entuudestaan kattava tuotevalikoimamme kasvaa jälleen. Saat meiltä nyt myös lämpöluokitellut BNA-korit. BNA on virallinen ATP-luokitus koreihin, joissa on yhdistetty FNA- ja CNA-luokitukset. Korirakenne mahdollistaa sekä lämpö- että FNA-luokitellut samassa kuljetusyksikössä. Lääkeyhtiöt vaativat BNA-luokitusta lääkkeiden kuljetukseen käytettävältä korilta.

14.9.2021

Jari Vesala VAK:n myyntipäälliköksi

Jari Vesala aloitti elokuun alussa VAK:n myyntipäällikkönä. Vesalan vastuulla on Kässbohrer-tuotteiden myynti ja VAK:n vaihtokalusto. Vesala siirtyi VAK Oy:n palvelukseen Pirkkalan Veholta, jossa hän on toiminut hyötyajoneuvopuolella myyntipäällikkönä viiden vuoden ajan. Ennen Vehoa Vesala toimi kuorma-automyyjänä Scanialla, Helsingissä.

13.9.2021

VAK-tuotteet herättivät kiinnostusta Norjassa

Norjan suurimmat kuljetusalan messut, Transport Messa, järjestettiin Oslon Gardermoenissa 2.-4. syyskuuta. VAK Norge AS oli mukana näillä messuilla nyt ensimmäistä kertaa. Tuotteemme herättivät norjalaisten kiinnostuksen ja tulevina viikkoina tarjousten teko pitää vientimyyjämme kiireisinä.