Jari Vesala VAK:n myyntipäälliköksi

Jari Vesala

Jari Vesala aloitti elokuun alussa VAK:n myyntipäällikkönä. Vesalan vastuulla on Kässbohrer-tuotteiden myynti ja VAK:n vaihtokalusto. Vesala siirtyi VAK Oy:n palvelukseen Pirkkalan Veholta, jossa hän on toiminut hyötyajoneuvopuolella myyntipäällikkönä viiden vuoden ajan. Ennen Vehoa Vesala toimi kuorma-automyyjänä Scanialla, Helsingissä.Jari, kuinka työurasi VAK:lla on lähtenyt käyntiin?

Kiitos kysymästä, työt ovat lähteneet erittäin hyvin käyntiin. Potentiaalisten asiakkaiden kiinnostus Kässbohrer-tuotteita kohtaan on yllättynyt minut iloisesti. Olen tutustunut tuotevalikoimaamme ja osallistunut Kässbohrerin järjestämiin koulutuksiin.

Joko olet päässyt kättelemään ensimmäiset kauppasi?

Kyllä. Olen myynyt jo useita konttivaunuja, pressukapellivaunun ja lavetin. Kaikki Vahdolle tilaamamme myyntivaunut/ -lavetit ovat löytäneet uudet omistajansa ja ovat jo tiellä tienaamassa. Lisää myyntikalustoa odottelemme saapuvaksi lähiviikkojen aikana.

Miten yhteistyö Kässbohrerin kanssa on sujunut?

Yhteistyö on sujunut hyvin. Minulla on säännölliset viikkopalaverit Kässbohrerin myynnin tuen ja tuotetiimin kanssa ja keskusteluyhteys on ollut hyvä ja avoin.

Millaista vaihtokalustoa VAK:lla on juuri nyt tarjolla?
Pihalla on juuri nyt aika suppea valikoima, enimmäkseen tarjolla on FRC-luokituksella olevia täys- ja puoliperävaunuja. Mutta olemme parhaillamme kehittämässä tätäkin puolta. Tulevaisuuden tavoitteenamme on, että meillä on runsaammin vaihtokalustoa tarjolla.

Mikä myyntityössä on parasta?

Parasta on se, että saa olla erilaisten asiakkaiden kanssa tekemisissä. Ja se, että jokainen päivä on erilainen. Minusta on mielenkiinoista päästä tutustumaan asiakkaiden kalustoon ja liiketoimintaan sekä saada iloita heidän onnistumisistaan.

Olet energinen, hyväntuulinen ja ammattitaitoinen myyjä, jolle asiakas on aina ykkönen. Mistä ammennat hyvää energiaa työhösi?

Vapaa-ajalla pidän huolta kunnostani ja teen perheen kanssa mukavia asioita. Perheeseeni kuuluu puolison lisäksi kaksi lasta; 7-vuotias tyttö ja 10-vuotias poika. Kesäaikaan veneilemme ja retkeilemme luonnossa. Kuntoa pidän yllä pelaamalla jääkiekkoa harrastesarjassa 3-4 kertaa viikossa. Asumme omakotitalossa, jossa riittää aina jotain puuhasteltavaa niin sisä- kuin ulkohommienkin parissa.