Jari Vesala VAK:n myyntipäälliköksi

Jari Vesala aloitti elokuun alussa VAK:n myyntipäällikkönä. Vesalan vastuulla on Kässbohrer-tuotteiden myynti ja VAK:n vaihtokalusto. Vesala siirtyi VAK Oy:n palvelukseen Pirkkalan Veholta, jossa hän on toiminut hyötyajoneuvopuolella myyntipäällikkönä viiden vuoden ajan. Ennen Vehoa Vesala toimi kuorma-automyyjänä Scanialla, Helsingissä.

Jari, kuinka työurasi VAK:lla on lähtenyt käyntiin?

Kiitos kysymästä, työt ovat lähteneet erittäin hyvin käyntiin. Potentiaalisten asiakkaiden kiinnostus Kässbohrer-tuotteita kohtaan on yllättynyt minut iloisesti. Olen tutustunut tuotevalikoimaamme ja osallistunut Kässbohrerin järjestämiin koulutuksiin.

Joko olet päässyt kättelemään ensimmäiset kauppasi?

Kyllä. Olen myynyt jo useita konttivaunuja, pressukapellivaunun ja lavetin. Kaikki Vahdolle tilaamamme myyntivaunut/ -lavetit ovat löytäneet uudet omistajansa ja ovat jo tiellä tienaamassa. Lisää myyntikalustoa odottelemme saapuvaksi lähiviikkojen aikana.

Miten yhteistyö Kässbohrerin kanssa on sujunut?

Yhteistyö on sujunut hyvin. Minulla on säännölliset viikkopalaverit Kässbohrerin myynnin tuen ja tuotetiimin kanssa ja keskusteluyhteys on ollut hyvä ja avoin.

Millaista vaihtokalustoa VAK:lla on juuri nyt tarjolla?
Pihalla on juuri nyt aika suppea valikoima, enimmäkseen tarjolla on FRC-luokituksella olevia täys- ja puoliperävaunuja. Mutta olemme parhaillamme kehittämässä tätäkin puolta. Tulevaisuuden tavoitteenamme on, että meillä on runsaammin vaihtokalustoa tarjolla.

Mikä myyntityössä on parasta?

Parasta on se, että saa olla erilaisten asiakkaiden kanssa tekemisissä. Ja se, että jokainen päivä on erilainen. Minusta on mielenkiinoista päästä tutustumaan asiakkaiden kalustoon ja liiketoimintaan sekä saada iloita heidän onnistumisistaan.

Olet energinen, hyväntuulinen ja ammattitaitoinen myyjä, jolle asiakas on aina ykkönen. Mistä ammennat hyvää energiaa työhösi?

Vapaa-ajalla pidän huolta kunnostani ja teen perheen kanssa mukavia asioita. Perheeseeni kuuluu puolison lisäksi kaksi lasta; 7-vuotias tyttö ja 10-vuotias poika. Kesäaikaan veneilemme ja retkeilemme luonnossa. Kuntoa pidän yllä pelaamalla jääkiekkoa harrastesarjassa 3-4 kertaa viikossa. Asumme omakotitalossa, jossa riittää aina jotain puuhasteltavaa niin sisä- kuin ulkohommienkin parissa.

Ajankohtaista

14.2.2023

Tarja Mäkinen VAK:n Henkilöstöjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi

Tradenomi (YAMK) Tarja Mäkinen on nimitetty VAK Oy:n henkilöstöjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 14.3.2023 alkaen. Mäkisen vastuualueena on VAK konsernin henkilöstöpalveluiden johtaminen, kehittäminen ja hallinnointi sekä sisäinen viestintä ja Vahdon henkilöstöruokala. Tarja Mäkinen siirtyy VAK:lle FläktGroup Finland Oy:stä, jossa hän on toiminut Suomen HR-toiminnoista vastaavana ja FläktGroup Finland Oy:n johtoryhmän jäsenenä vuodesta 2018 alkaen. Tätä ennen

24.1.2023

Powder-Trans – huolloista alkanut asiakassuhde laajentunut myös uusien vaunujen puolelle

Kuvassa VAK:n myyntijohtaja Matti Virtanen ja Powder-Transin toimitusjohtaja Fredrik Blomqvist. Powder-Trans Powder-Trans on Carl-Johan Blomqvistin vuonna 1972 perustama suomalainen perheyritys. Alkuaan yhden miehen yritys on kasvanut vuosien varrella ja on tänään yksi Pohjoismaiden suurimmista jauhekuljetusalan toimijoista. Yrityksen päätoimialue on Pohjoismaat,  mutta kuljetuksia tehdään myös Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Suomessa ja Ruotsissa on omat terminaalit ja varastot,

31.1.2022

ATP-kausitarkastukset ammattitaidolla

VAK Huoltopalvelut on kasvanut kymmenessä vuodessa Suomen merkittävimmäksi ATP-kausitarkastusta tarjoavaksi huoltokorjaamoketjuksi. ATP-kausitarkastuksia suorittavat toimipisteemme Liedossa, Vantaalla, Tampereella, Jyväskylässä ja Oulussa.