Jari Vesala VAK:n myyntipäälliköksi

Jari Vesala aloitti elokuun alussa VAK:n myyntipäällikkönä. Vesalan vastuulla on Kässbohrer-tuotteiden myynti ja VAK:n vaihtokalusto. Vesala siirtyi VAK Oy:n palvelukseen Pirkkalan Veholta, jossa hän on toiminut hyötyajoneuvopuolella myyntipäällikkönä viiden vuoden ajan. Ennen Vehoa Vesala toimi kuorma-automyyjänä Scanialla, Helsingissä.

Jari, kuinka työurasi VAK:lla on lähtenyt käyntiin?

Kiitos kysymästä, työt ovat lähteneet erittäin hyvin käyntiin. Potentiaalisten asiakkaiden kiinnostus Kässbohrer-tuotteita kohtaan on yllättynyt minut iloisesti. Olen tutustunut tuotevalikoimaamme ja osallistunut Kässbohrerin järjestämiin koulutuksiin.

Joko olet päässyt kättelemään ensimmäiset kauppasi?

Kyllä. Olen myynyt jo useita konttivaunuja, pressukapellivaunun ja lavetin. Kaikki Vahdolle tilaamamme myyntivaunut/ -lavetit ovat löytäneet uudet omistajansa ja ovat jo tiellä tienaamassa. Lisää myyntikalustoa odottelemme saapuvaksi lähiviikkojen aikana.

Miten yhteistyö Kässbohrerin kanssa on sujunut?

Yhteistyö on sujunut hyvin. Minulla on säännölliset viikkopalaverit Kässbohrerin myynnin tuen ja tuotetiimin kanssa ja keskusteluyhteys on ollut hyvä ja avoin.

Millaista vaihtokalustoa VAK:lla on juuri nyt tarjolla?
Pihalla on juuri nyt aika suppea valikoima, enimmäkseen tarjolla on FRC-luokituksella olevia täys- ja puoliperävaunuja. Mutta olemme parhaillamme kehittämässä tätäkin puolta. Tulevaisuuden tavoitteenamme on, että meillä on runsaammin vaihtokalustoa tarjolla.

Mikä myyntityössä on parasta?

Parasta on se, että saa olla erilaisten asiakkaiden kanssa tekemisissä. Ja se, että jokainen päivä on erilainen. Minusta on mielenkiinoista päästä tutustumaan asiakkaiden kalustoon ja liiketoimintaan sekä saada iloita heidän onnistumisistaan.

Olet energinen, hyväntuulinen ja ammattitaitoinen myyjä, jolle asiakas on aina ykkönen. Mistä ammennat hyvää energiaa työhösi?

Vapaa-ajalla pidän huolta kunnostani ja teen perheen kanssa mukavia asioita. Perheeseeni kuuluu puolison lisäksi kaksi lasta; 7-vuotias tyttö ja 10-vuotias poika. Kesäaikaan veneilemme ja retkeilemme luonnossa. Kuntoa pidän yllä pelaamalla jääkiekkoa harrastesarjassa 3-4 kertaa viikossa. Asumme omakotitalossa, jossa riittää aina jotain puuhasteltavaa niin sisä- kuin ulkohommienkin parissa.

Ajankohtaista

31.1.2022

ATP-kausitarkastukset ammattitaidolla

VAK Huoltopalvelut on kasvanut kymmenessä vuodessa Suomen merkittävimmäksi ATP-kausitarkastusta tarjoavaksi huoltokorjaamoketjuksi. ATP-kausitarkastuksia suorittavat toimipisteemme Liedossa, Vantaalla, Tampereella, Jyväskylässä ja Oulussa.

11.1.2022

Puoli vuosisataa ja liki 20 000 tuotetta – VAK juhlistaa 50-vuotistaivaltaan

Lehdistötiedote 10.1.2022   Lämpötilasäädeltyjen kuormatilojen ja perävaunujen valmistuksen markkinajohtaja, VAK Oy, viettää 50. juhlavuottaan. Perheyrityksen vaiherikas tarina alkoi yrityksen perustajan, Lassi Virtasen, aloitettua yritystoimintansa Vahdolla 1.1.1972. Tänä päivänä VAK-konserni on kasvanut yhdeksi Pohjoismaiden merkittävimmäksi kuorma-autoliikenteen kaluston valmistajaksi.

17.9.2021

Uutta! Meiltä nyt myös lämpöluokitellut BNA-korit

Jo entuudestaan kattava tuotevalikoimamme kasvaa jälleen. Saat meiltä nyt myös lämpöluokitellut BNA-korit. BNA on virallinen ATP-luokitus koreihin, joissa on yhdistetty FNA- ja CNA-luokitukset. Korirakenne mahdollistaa sekä lämpö- että FNA-luokitellut samassa kuljetusyksikössä. Lääkeyhtiöt vaativat BNA-luokitusta lääkkeiden kuljetukseen käytettävältä korilta.