Borgar Pettersen (40) on nimitetty myyntipäälliköksi VAK Norge AS:n palvelukseen

Borgar Pettersen (40) on nimitetty myyntipäälliköksi VAK Norge AS:n palvelukseen. VAK Norge on suomalaisen päällirakentajavalmistaja VAK OY:n tytäryhtiö.

VAK Norge perustettiin neljä vuotta sitten, ja tähän asti Geir Strande on toiminut ainoana myyjänä Norjassa VAK:n tuotteita myyden. VAK:lla on 50 prosentin markkinaosuus lämpötilasäädellyistä perävaunuista ja HCT-yhdistelmistä Suomen markkinoilla. VAK ja VAK:n tuotteet otettu hyvin Norjan markkinoilla vastaan.

VAK Norge saa Pettersenistä myyjän, jolla on jo tietämystä ja kokemusta VAK:n tuotteista. Hän on ajanut nosturiautoa 14 vuotta ennen kuin 4,5 v sitten aloitti raskaan kaluston ostopäällikkönä Remalla.

– Olen nähnyt VAK:n toimitusvarmuuden laadun ja uskon, että Norjan markkinoilla on paljon potentiaalia, Borgar Pettersen sanoo. Hän aloittaa uudessa tehtävässään 1. elokuuta.

– Vienti Norjaan on ylittänyt kaikki odotukset siitä lähtien, kun asetuimme Norjan markkinoille. Kehitämme jatkuvasti vientiämme, sanoo Stefan Björklund, VAK:n vientipäällikkö.

Kaikki kuvat ja lehdistötiedote: https://vak.fi/fi/mediamateriaalit/