Referenssit

28.5.2018

Kuljetus Petri Nurminen Oy: Erikoisosaaminen hallussa

Kuljetus Petri Nurmisen uusin koukkulaiteauto ei ole ihan mikä tahansa kuorma-auto. Siihen rakennetun kauko-ohjausjärjestelmän ansiosta autoa voidaan ajaa sen ulkopuolelta – ominaisuus, jota Nurminen käyttää ajaessaan asfalttia Lemminkäiselle. Asfalttimassaa ei tarvitse lapioida, kun se valutetaan autosta putkea pitkin suoraan paikattavaan kohteeseen.

28.5.2018

Kuljetusliike Mikko Jaakkola Oy: VAK:n V-Slider on toimivin ja luotettavin ratkaisu

Kun yläneläinen Kuljetusliike Mikko Jaakkola Oy tarvitsi uuden perävaunun merikonttien kuljetukseen, yrittäjä päätyi nopeasti VAK:n hydrauliseen V-slideriin. Jaakkola on vakuuttunut siitä, että V-slider on konttien kuljetukseen toimivin ja luotettavin järkiratkaisu.

28.5.2018

Skogströms Åkeri Ab: Oikeat työkalut säästävät työtä, aikaa ja rahaa

Eteläruotsalainen Skogströms Åkeri Ab käyttää elintarvikekuljetuksissaan VAK:n erikoispitkiä puoliperävaunuja, koska ne säästävät työtä, aikaa ja rahaa. VAK Oy valmistaa Ruotsin markkinoille peräti 19,6-metrisiä puoliperävaunuja. Suomen liikenteessä ei tällaisia vaunuja nähdä, sillä Suomessa pisin lain sallima perävaunun mitta on 13,6 metriä.

28.5.2018

VAK-erikoisratkaisut: Mersut omassa vaunussaan

VAK Oy tunnetaan erikoisosaamisestaan. Kun tarvitaan hyvää ja oivaltavaa suunnittelua sekä laadukasta toteuttamista, oikea kumppani on VAK. Siksi muun muassa Uudenkaupungin autotehtaan A-sarjan Mercedes Benzit kulkevat tehtaalta satamaan turvallisesti omassa mittojen mukaan valmistetussa VAK-perävaunussaan.