Oppilaitosyhteistyö

Oppilaitosyhteistyö

Olemme mukana useilla rekrytointimessuilla. Kuvassa vas. VAK Huoltopalvelun huoltopäällikkö Ilkka Hakkarainen keskustelemassa messukävijän kanssa LietoRekryssä.

 

Haluamme tehdä yhteistyötä eri oppilaitosten kanssa, koska opiskelijat ovat meille tärkeitä tulevaisuuden työntekijöitä. Tarjoamme mahdollisuuksien mukaan työharjoittelupaikkoja ja lopputyöaiheita alasta kiinnostuneille opiskelijoille sekä järjestämme opiskelijaryhmille mahdollisuuden vierailla yrityksessämme.

 

Työharjoittelut

Oletko opiskelija ja haluaisit työharjoitteluun VAK-konserniin? Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella, niin jatketaan keskusteluja. Haluamme jakaa osaamistamme ja tarjota opiskelijoille mahdollisuuden päästä tutustumaan alan työtehtäviin jo opiskeluaikana. Useasti harjoittelujakson kautta aukeaa polku työllistyä eri työtehtäviin yrityksessämme.

 

Oppisopimus

Oletko kiinnostunut työskentelystä raskaan kaluston parissa, mutta sinulla ei ole alan ammattitutkintoa? Tarjoamme myös oppisopimuspaikkoja alasta kiinnostuneille. Oppisopimuskoulutus on työpaikalla tapahtuvaa oppimista, jota täydennetään oppilaitoksessa järjestettävillä tietopuolisilla opinnoilla. Voit suorittaa oppisopimuksella koko tutkinnon tai tutkinnon osan. Maksamme oppisopimusopiskelijalle TES:n mukaista palkkaa.

Oppisopimuskoulutuksella voi kouluttautua lähes kaikkiin ammatillisiin perustutkintoihin, ammattitutkintoihin ja erikoisammattitutkintoihin. Ammattikorkeakoulututkintoja ei voi suorittaa oppisopimuksella.

Tiedustele oppisopimuspaikkaa alla olevalla lomakkeella.

 

Lopputyöt

Tarjoamme eri alojen opiskelijoille mahdollisuuksien mukaan lopputyöaiheita. Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella, mikäli olet kiinnostunut lopputyön tekemisestä VAK:lle.

 

Vierailut

Meillä vierailee vuosittain useita kymmeniä oppilaitosryhmiä. Mikäli olette kiinnostuneet tutustumaan VAK:n Vahdon tehtaaseen, voitte jättää vierailutoiveen alla olevalla yhteydenottolomakkeella. Olemme teihin yhteydessä, kun vierailutoiveenne on käsitelty.

Vierailijat

 

Messut

Tulemme mielellämme oppilaitoksissa järjestettäville messuille esittelemään toimintaamme ja polkuja, miten meille voi työllistyä. Olemme mukana myös useilla rekrymessuilla. Tule rohkeasti tapaamaan meitä ja jutellaan lisää!

 

Kiinnostaako työ raskaan kaluston parissa? Nyt olisi töitä tarjolla. Tutustu avoimiin työpaikkoihimme >

VAK:lla on yhtä monta uratarinaa kuin on työntekijöitäkin. Tutustu uratarinoihin >