VAK Oy on yksi Pohjoismaiden merkittävimmistä kuorma-autoliikenteen kaluston valmistajista. Suomessa yritys on eristettyjen kuormatilojen ja perävaunujen valmistuksen markkinajohtaja. Konsernin palveluksessa on kaikkiaan 500 henkilöä ja vuoden 2016 liikevaihto oli yli 70 miljoonaa.

Tytäryhtiö VAK Huoltopalvelut Oy palvelee kuljetusalan yrityksiä korjaus- ja huoltotarpeissa kahdeksalla paikkakunnalla työllistäen 160 henkilöä.

19.1.2018

VAK Huoltopalvelut Oy huoltaa ja korjaa Oulussa, Tampereen Pirkkalassa, Seinäjoella, Jyväskylässä, Lapinlahdella, Vantaalla, Turussa ja Vahdolla.

Tarjoamme kehittyvän ja eteenpäin pyrkivän työympäristön, jossa voit osallistua monipuolisesti raskaan kaluston huolto- ja korjaustehtäviin.

Haemme Seinäjoen toimipisteeseen

RASKAAN KALUSTON PESIJÄÄ

Osallistut pesulinjan töihin, koneiden huoltoon ja ylläpitoon sekä pesuhallin asiakaspalvelutehtäviin (CE-kortti vaaditaan).

ASENTAJIA

erilaisiin raskaan kaluston korjaamon töihin. Alan koulutus, työkokemus sekä C-kortti katsotaan eduksi.

Hakemukset ansioluettelolla ja palkkatoiveella varustettuna 31.1. mennessä.

Lisätiedot ja hakemukset: Ville-Veikko Latvala, p. 020 7656 435, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


19.12.2017

Haemme Vahdon tehtaallemme

ERP-ASIANTUNTIJAA

Haluamme hyödyntää käytössämme olevan Lean System -toiminnanohjausjärjestelmän mahdollisuuksia täysimääräisesti. Tämä edellyttää ulkopuolista vahvistusta omaan organisaatiomme.

Haemme henkilöä, jolla on tuotantoympäristöön sopivaa alan työkokemusta, mieluiten teknologiateollisuuden parista. Tehtävä on vakinainen, vaikka itse työ projektinomaista ja ajallisesti kulloinkin eri tavoitteisiin kohdistuvaa.

Tehtävänä on VAK:n ERP-järjestelmän kehittäminen ja ylläpito. Roolina on kehittää järjestelmää siten, että se vastaa liiketoiminnan tarpeita. Kehittämistä vaativia osa-alueita ovat erityisesti tuotannonohjaus, hankinta ja varastohallinta. Lisäksi ymmärrys järjestelmäintegraatioista on tehtävässä eduksi.

Ammattirooli on vaativa, odotamme, että kykenet varsin nopeasti muodostamaan kokonaiskuvan yrityksen ydinprosesseista. Työssä vaaditaan hyvää projektinohjauskykyä, jolloin aikataulutukset, dokumentoinnit ja erityisesti vuorovaikutustaidot ovat koetuksella. Mielestämme tuotantotalouteen suuntautunut tekninen tutkintotausta antaa parhaat edellytykset työssä onnistumiseen ja edelleen kehittymiseen. Muunkinlainen, alalle sopiva, hakijan ammattitausta kiinnostaa meitä.

Lisätietoja toimesta saat Intersearch-konsultti Jouni Riekiltä 0500-828 304. Lähetä hakemuksesi 8.1.2017 mennessä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


19.12.2017

Haemme VAK Huoltopalvelut Oy Vantaan huoltopalvelukeskukseen

HUOLTOPALVELUN TYÖNJOHTAJAA

Syksyllä 2015 avattu Vantaan huoltopalvelukeskus sijaitsee kehäkolmosen tuntumassa Viinikkalassa. Töitä tehdään nykyaikaisissa ja työturvallisissa tiloissa.

Huoltopalvelun työnjohtajana hoidat töiden vastaanottoa ja yhteydenpitoa asiakkaisiin. Huoltohallin puolella organisoit ja valvot töitä, ohjeistat asentajia ja huolehdit työturvallisuusohjeiden noudattamisesta. Myös henkilöstöjohtaminen, kustannusarvioiden laatiminen ja juoksevien asioiden hoitaminen kuuluvat työnjohdon tehtäviin.

Arvostamme kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta paikka voi olla myös urallasi harppaus ylöspäin.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löytyessä eli kannattaa toimia jo ennen vuodenvaihdetta. Tule mukaan alan edelläkävijän tiimiin!

Lisätiedot ja hakemukset: Juho Sirkiä, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. 020 7656 421


Haemme kasvavaan Vantaan huoltopalvelukeskukseen vakituiseen työhön 

ASENTAJIA

Työ sopii myös alanvaihtajille, sillä koulutamme uudet työntekijät tehtäviinsä. Kokemus raskaan kaluston huollosta katsotaan toki eduksi, myös palkkaneuvotteluissa. Tarjolla on kolme uutta asentajan paikkaa.

Työ huoltopalvelukeskuksessa on monipuolista ja vaihtelevaa sisältäen esimerkiksi alustatöitä, kolarikorjausta, hydrauliikka-asennuksia ja ruiskumaalausta. 

VAK Huoltopalvelut Oy Vantaa sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä kehäkolmosen tuntumassa Viinikkalassa. Huoltopalvelukeskus on avattu syksyllä 2015, joten töitä tehdään asiallisissa ja työturvallisissa tiloissa.

Kysy lisää: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. p. 020 7656 421


Vahvistamme joukkoamme VAK Huoltopalveluissa ja haemme Vahdolle, Vantaalle, Jyväskylään, Tampereelle, Seinäjoelle ja Ouluun

RASKAAN KALUSTON ASENTAJIA

Koulutamme tehtäviin, joten osa tehtävistä sopii myös käsistään käteville alanvaihtajille, joilla on kokemusta metalli- tai autopuolen töistä. Raskaan kaluston tuntemus katsotaan eduksi.

Lisätiedot ja hakemukset:

Vahto: Ilkka Hakkarainen, p. 020 7656 481, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Vantaa: Juho Sirkiä, p. 020 7656 421, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Jyväskylä: Toni Oksanen, p. 020 7656 441, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tampere: Niko Salonoja 020 7656 451, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Seinäjoki: Ville-Veikko Latvala, p. 020 7656 435, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Oulu: Mauri Vehkaperä, p. 020 7656 461, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


Haemme tehtaallemme Vahdolle tuotannon työntekijöitä:

HITSAREITA

pääosin perävaunujen runkotuotantoon. RST-hitsauskokemus katsotaan eduksi.
Tuotannon työtehtäviä tehdään kahdessa vuorossa.
Lisätietoja tehtävästä antaa työnjohtaja Mauri Laine, p. 0400 823150
Lähetä hakemuksesi sähköpostilla tuotantopäällikkö Joni Anderssonille osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

TYÖNTEKIJÖITÄ ELEMENTTITEHTAAN ERI TEHTÄVIIN

Elementtitehtaalla valmistetaan lasikuitukerroslevyjä, joista kuljetuskorit kootaan. Tuotannon työtehtäviä tehdään kahdessa vuorossa.

Lisätietoja tehtävistä antaa työnjohtaja Lauri Siltanen, 041 5246899
Lähetä hakemuksesi sähköpostilla tuotantopäällikkö Joni Anderssonille osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

RASKAAN KALUSTON KYLMÄLAITEASENTAJIA / AJONEUVOSÄHKÖASENTAJIA

Odotamme hakijoilta aikaisempaa kokemusta kylmä-, laite- ja ajoneuvosähköasennusten tuntemusta.

Tuotannon työtehtäviä tehdään kahdessa vuorossa.

Lähetä hakemuksesi sähköpostilla tuotantopäällikkö Joni Anderssonille osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

VARUSTELIJOITA

Varustelutyö sisältää raskaan kaluston asennustehtäviä (esim. jarrujärjestelmät, sähkötyöt, jousitus). Pneumatiikan/hydrauliikka-asennusten tuntemus katsotaan eduksi.

Tuotannon työtehtäviä tehdään kahdessa vuorossa.

Lähetä hakemuksesi sähköpostilla tuotantopäällikkö Joni Anderssonille osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


VAK on kasvava yritys ja luotettava työnantaja

Tasaisin väliajoin tarvitsemme ammattimaiseen joukkoomme lisää tekijöitä. Jos olet esimerkiksi metalli- tai rakennusalan ammattilainen ja kaipaat uusia haasteita, lähetä avoin hakemuksesi sekä cv osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.