VAK Oy on yksi Pohjoismaiden merkittävimmistä kuorma-autoliikenteen kaluston valmistajista. Suomessa yritys on eristettyjen kuormatilojen ja perävaunujen valmistuksen markkinajohtaja. Konsernin palveluksessa on kaikkiaan 500 henkilöä ja vuoden 2016 liikevaihto oli yli 70 miljoonaa.

Tytäryhtiö VAK Huoltopalvelut Oy palvelee kuljetusalan yrityksiä korjaus- ja huoltotarpeissa kahdeksalla paikkakunnalla työllistäen 160 henkilöä.

18.11.2017

VAK:n kolmeen kirjaimeen tiivistetty tositarina henkilöityy Lassi Virtaseen. Maalaissepän poikaan, jonka yrittäjätarina hitsarina käynnistyi joitakin vuosikymmeniä sitten Turun lähistöllä Vahdolla kotipihalla olleesta pajasta.

VAK:n ja Lassin nimet ovat tänä päivänä tuttuja kaikille suomalaisille kuljetuselinkeinon harjoittajille. Mutta miten yrityksen onnistui ponnistaa pohjoismaiden merkittävimmäksi tieliikenteen raskaan kuljetuskaluston rakentajaksi?

Tarvittiin sitkeyttä ja tahtoa saada asioita aikaan. Tarvittiin uskoa omaan tekemiseen. Tietenkin oli oltava myös teknistä ymmärrystä ja kykyä kuunnella asiakkaita herkin korvin. Tällaista väkeä on nykyään Lassin ympärillä enemmänkin. VAK:n palveluksessa työskentelee Suomessa ja Ruotsissa jo noin 500 henkeä. VAK:n tuttuun liikemerkkiin yhdistyy toteamus: Laadulla on tekijänsä. Työstä kannetaan perheyrityksessä vastuu ja vastuun ottaa kussakin asiassa kasvot omaava henkilö eikä instituutio.

Voisitko sinä olla tulevaisuudessa osa tätä tarinaa? Meillä on Vahdon pääkonttorissamme vastuullinen paikka henkilölle, joka voi samaistua kertomukseen. Tuleva esimiehesi on tarinan päähenkilö Lassi. Siis alan paras mahdollinen mentori. Saat työsi kautta jättää oman jälkesi yrityksemme menestystarinaan.

Liity joukkoomme

MYYNTIPÄÄLLIKÖKSI

Odotamme, että tulevalla myyntipäälliköllämme on logistiikka-alalle sopiva kaupallinen tai tekninen tutkintotausta sekä kokemusta kuljetusalan kalustoratkaisujen myynnistä. Englannin ja ruotsin kielten taidolle on työssäsi säännöllistä käyttöä. Tarjoamme jatkossa tien henkilökohtaiselle kasvutarinallesi. Vastapainoksi odotamme näyttöjä onnistumisista vaativien investointituotteiden myynnistä.

Intersearch-konsultti Jouni Riekki p. 0500 828304 antaa mielellään lisätietoja tehtävästä.

Hakemukset 28.11.2017 mennessä osoitteeseen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


31.10.2017

Haemme VAK Huoltopalvelut Oy:n Vahdon toimipisteeseen

VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ

kaksivuorotyöhön. Koulutamme työhon, joten paikka sopii myös alanvaihtajalle.

Yhteydenotot ja hakemukset 17.11. mennessä: Petri Ruuskanen, p. 020 765 6482, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


24.10.2017

Haemme VAK Huoltopalvelut Oy:n Turun toimipisteeseen

ASENTAJAA

C-ajokortti katsotaan eduksi. Koulutamme työhön, joten paikka sopii myös alanvaihtajalle.

Yhteydenotot ja hakemukset 17.11. mennessä: Ilkka Hakkarainen, p. 020 765 6481, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


18.9.2017

Vahvistamme joukkoamme VAK Huoltopalveluissa ja haemme Vahdolle, Vantaalle, Jyväskylään, Tampereelle, Seinäjoelle ja Ouluun

RASKAAN KALUSTON ASENTAJIA

Koulutamme tehtäviin, joten osa tehtävistä sopii myös käsistään käteville alanvaihtajille, joilla on kokemusta metalli- tai autopuolen töistä. Raskaan kaluston tuntemus katsotaan eduksi.

Lisätiedot ja hakemukset:

Vahto: Ilkka Hakkarainen, p. 020 7656 481, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Vantaa: Juho Sirkiä, p. 020 7656 421, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Jyväskylä: Toni Oksanen, p. 020 7656 441, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tampere: Niko Salonoja 020 7656 451, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Seinäjoki: Ville-Veikko Latvala, p. 020 7656 435, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Oulu: Mauri Vehkaperä, p. 020 7656 461, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


18.9.2017

VAK Huoltopalvelut Oy Vantaa tarjoaa mielenkiintoisen ja monipuolisen vakituisen työpaikan 2-4:lle

RASKAAN KALUSTON ASENTAJALLE

Koulutamme tehtäviin, joten työ sopii myös käsistään käteville alanvaihtajille, joilla on kokemusta metalli- tai autopuolen töistä. Raskaan kaluston tuntemus katsotaan eduksi.

Tule mukaan alan edelläkävijän tiimiin!

Ota yhteyttä: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


31.8.2017

Haemme tehtaallemme Vahdolle tuotannon työntekijöitä:

HITSAREITA

pääosin perävaunujen runkotuotantoon. RST-hitsauskokemus katsotaan eduksi.
Tuotannon työtehtäviä tehdään kahdessa vuorossa.
Lisätietoja tehtävästä antaa työnjohtaja Mauri Laine, p. 0400 823150
Lähetä hakemuksesi sähköpostilla tuotantopäällikkö Joni Anderssonille osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

TYÖNTEKIJÖITÄ ELEMENTTITEHTAAN ERI TEHTÄVIIN

Elementtitehtaalla valmistetaan lasikuitukerroslevyjä, joista kuljetuskorit kootaan. Tuotannon työtehtäviä tehdään kahdessa vuorossa.

Lisätietoja tehtävistä antaa työnjohtaja Lauri Siltanen, 041 5246899
Lähetä hakemuksesi sähköpostilla tuotantopäällikkö Joni Anderssonille osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

RASKAAN KALUSTON KYLMÄLAITEASENTAJIA / AJONEUVOSÄHKÖASENTAJIA

Odotamme hakijoilta aikaisempaa kokemusta kylmä-, laite- ja ajoneuvosähköasennusten tuntemusta.

Tuotannon työtehtäviä tehdään kahdessa vuorossa.

Lähetä hakemuksesi sähköpostilla tuotantopäällikkö Joni Anderssonille osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

VARUSTELIJOITA

Varustelutyö sisältää raskaan kaluston asennustehtäviä (esim. jarrujärjestelmät, sähkötyöt, jousitus). Pneumatiikan/hydrauliikka-asennusten tuntemus katsotaan eduksi.

Tuotannon työtehtäviä tehdään kahdessa vuorossa.

Lähetä hakemuksesi sähköpostilla tuotantopäällikkö Joni Anderssonille osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


VAK on kasvava yritys ja luotettava työnantaja

Tasaisin väliajoin tarvitsemme ammattimaiseen joukkoomme lisää tekijöitä. Jos olet esimerkiksi metalli- tai rakennusalan ammattilainen ja kaipaat uusia haasteita, lähetä avoin hakemuksesi sekä cv osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.